DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Дефинитивно не е само Ланчер лејтгејм говедо :icon_mrgr: пример Рики/Лео/Наикс се доста покварени херојчиња ако се нафармат добро и уште еден куп ги има вакви него Леџион командер следен херој што оди на релиз ? Ова Абадоно не ми се допаѓа некакој дизајно нов ... подобар лик беше на кецо

Cancer Pickers, everywhere. Farm 30 Min go kill all..no fun at all

Cancer Pickers, everywhere. Farm 30 Min go kill all..no fun at all

Доста бе,кај на чат на стиримови па и тука ли....очајни сте.

Рики и скелетон добри кери-а,сериозен си ?

Најјак ќари лејтгејм е фантом асасинот.

До кога со муабети кој е најјак лејтгејм херој ? Се зависи од играчите и од рефлексот на останатите супорти/мид/офлејн, кога би го хекснал,сајленс итн...досега не сум видел 2 кериа 1в1 да се тепаат на цм мод у професионална дота.
Заклучок -нема најјак херој дота е тимска игра.

Инаку да прашам шо е финтата со МКД гилдот,ме додадоа ни јас незнам како,ни кој,секој ден има по 40+ а ни еднаш не сме се собрале...

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Нема никакви шанси против Трол.

Кој црн трол друже фантомот без проблем може да го исецка на парчиња пред тој да си пушти улти.

Иначе многу го направија јак Хускарот -.- ме нервира.

До кога со муабети кој е најјак лејтгејм херој ? Се зависи од играчите и од рефлексот на останатите супорти/мид/офлејн, кога би го хекснал,сајленс итн...досега не сум видел 2 кериа 1в1 да се тепаат на цм мод у професионална дота.
Заклучок -нема најјак херој дота е тимска игра.
Абе види, тоа нормално.

Ама прашањето е хипотетичко. Кој херој ако го оставиш да фарма некое време ќе биде најтежок за справување на крај?
Ја мислам дека тоа е PL.

Абе види, тоа нормално.

Ама прашањето е хипотетичко. Кој херој ако го оставиш да фарма некое време ќе биде најтежок за справување на крај?
Ја мислам дека тоа е PL.

Јас секогаш би ги ставил алхемичарот и воид пред лансер...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom