IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Башка што ако земам Рубик, ја крадам сферата и му ја ставам на воидот.
Дупла сфера![]()
??
Никогаш немој да си украл сфера со Рубик, ќе ти се смеат.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дупла сфера![]()
Воидот е имун на неговата сфера,без разлика дали е од него или од рубик стилната.
??
еееее ова не сум го знаел... што ти е дотава... цел живот учиш.
--- надополнето: 19 јули 2013 во 16:35 ---
Зашто? Не морам на воидот да ја ставам.
Воидот ќе може слободно да се движи во украдена сфера,ова ти е исто како Рубик да го украде ултито на Night Stalker,ќе му помогне него. Нели има смисла?![]()
Рубиковата сфера ги закочува и тие од неговиот тим, нема никаква предност или причина да украдеш сфера кога било која друга магија освен ултито на Баланар би било подобро да украдеш.Зашто? Не морам на воидот да ја ставам.
Шо можам да му правам на овие ајтеми Edge Crab Lure и Smeevil Treat шо ги дава ако собериш тимовите во албумот ?
И некој шогледа клански, нека каже како да ги одговорам тие прашањата шо се во албумот ...
Рубиковата сфера ги закочува и тие од неговиот тим, нема никаква предност или причина да украдеш сфера кога било која друга магија освен ултито на Баланар би било подобро да украдеш.
??
Нема потреба за смеење,е ако украдиш на морфлинг агилити е тогаш е веќе за смеење.![]()
Аман бе па можам да ги фатам на ќош. Тоа барем сум го направил. Така ќе можат и melee хероите да тепаат, а за ranged ич да не збориме. Башка можеш да ја користиш за да избегаш кога те напаѓаат неговите бе.
Двајца ќе земат halberd и секогаш ќе стојат на растојание поголемо од сферата.
Дупла сфера
Се на се, ми се чини има повеќе начини да се запре воид отколку лансерот.
За лансерот ќе треба два-тројца со cleave - зборам да имаат cleave како ability плус battlefury.
Има неможе да нема тоа е исто како да кажеш нема најјак херој за мид до играчо е. Ај иди ти со пуџ против ОД на мид да те видам ?
Алал да ти е како го заклучи тоа. Човекот сакаше да каже дека Пуџ ќе биде во ептен тешка ситуација на средина против ОД. Не само што ќе биде во тешка, буквално ќе биде измасакриран.