DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Шо можам да му правам на овие ајтеми Edge Crab Lure и Smeevil Treat шо ги дава ако собериш тимовите во албумот ?

И некој шогледа клански, нека каже како да ги одговорам тие прашањата шо се во албумот ...

Воидот е имун на неговата сфера,без разлика дали е од него или од рубик стилната.

еееее ова не сум го знаел... што ти е дотава... цел живот учиш.
--- надополнето: 19 јули 2013 во 16:35 ---
??
Никогаш немој да си украл сфера со Рубик, ќе ти се смеат.

Зашто? Не морам на воидот да ја ставам.

еееее ова не сум го знаел... што ти е дотава... цел живот учиш.
--- надополнето: 19 јули 2013 во 16:35 ---

Воидот ќе може слободно да се движи во украдена сфера,ова ти е исто како Рубик да го украде ултито на Night Stalker,ќе му помогне него. Нели има смисла? :)

Воидот ќе може слободно да се движи во украдена сфера,ова ти е исто како Рубик да го украде ултито на Night Stalker,ќе му помогне него. Нели има смисла? :)

Па добро, одговорив на тоа, не сум знаел дека сферата не го фаќа.

Рубиковата сфера ги закочува и тие од неговиот тим, нема никаква предност или причина да украдеш сфера кога било која друга магија освен ултито на Баланар би било подобро да украдеш.

Шо можам да му правам на овие ајтеми Edge Crab Lure и Smeevil Treat шо ги дава ако собериш тимовите во албумот ?

И некој шогледа клански, нека каже како да ги одговорам тие прашањата шо се во албумот ...

Оди на smeevilot i odberi select style tamu mozes da gi otklucis poveketo stilovi na smevil so toa,

Рубиковата сфера ги закочува и тие од неговиот тим, нема никаква предност или причина да украдеш сфера кога било која друга магија освен ултито на Баланар би било подобро да украдеш.

Аман бе па можам да ги фатам на ќош. Тоа барем сум го направил. Така ќе можат и melee хероите да тепаат, а за ranged ич да не збориме. Башка можеш да ја користиш за да избегаш кога те напаѓаат неговите бе.

??
Никогаш немој да си украл сфера со Рубик, ќе ти се смеат.

Нема потреба за смеење,е ако украдиш на морфлинг агилити е тогаш е веќе за смеење. :pos:

Нема потреба за смеење,е ако украдиш на морфлинг агилити е тогаш е веќе за смеење. :pos:

Што има лошо ако го украде тоа? Сите поени во Strength ќе ги префрли,и онака не му треба Agility на Рубик. Едино за смеење би било доколку место во Strength да ги префрлиш во Agility,друга приказна веќе xD

Аман бе па можам да ги фатам на ќош. Тоа барем сум го направил. Така ќе можат и melee хероите да тепаат, а за ranged ич да не збориме. Башка можеш да ја користиш за да избегаш кога те напаѓаат неговите бе.

Премногу е ситуационо за да биде корисно.

Двајца ќе земат halberd и секогаш ќе стојат на растојание поголемо од сферата.

Башка што ако земам Рубик, ја крадам сферата и му ја ставам на воидот.
Дупла сфера :drk:

Се на се, ми се чини има повеќе начини да се запре воид отколку лансерот.

За лансерот ќе треба два-тројца со cleave - зборам да имаат cleave како ability плус battlefury.

Axe е мајката за лансерот.

Има неможе да нема тоа е исто како да кажеш нема најјак херој за мид до играчо е. Ај иди ти со пуџ против ОД на мид да те видам ?

Сакаш да кажеш дека само ОД и Пудџе можат да одат на мид? Се гледа колку знаеш да играш дота по начинот на кој размислуваш. Еден Treant Protector може да смени цела игра со Living armor да спама на тој што е мид, така да your argument is invalid!

Алал да ти е како го заклучи тоа. Човекот сакаше да каже дека Пуџ ќе биде во ептен тешка ситуација на средина против ОД. Не само што ќе биде во тешка, буквално ќе биде измасакриран.

Алал да ти е како го заклучи тоа. Човекот сакаше да каже дека Пуџ ќе биде во ептен тешка ситуација на средина против ОД. Не само што ќе биде во тешка, буквално ќе биде измасакриран.

Многу убаво разбрав што сака да ми каже, туку ајде ќе се повторам да видиш за што правиме муабет.

"Нема такво нешто како нај јак херој / кери! Има само добри / лоши играчи и добри тим пикови."

Па значи сакате да ме убедите дека постои и "нај јак" херој за мид... ако е така ајде просветлете ме како некој херој може да биде најдобар на мид или за мид лејн кој е тој херој?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom