DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
тууу не дај боже да ти се падне premade група кинези ...партија трае 2 саата !!!!

Таква партија би траела 12 минути со оглед дека кинезите би имале 500+ пинг на европски сервер.

Таква партија би траела 12 минути со оглед дека кинезите би имале 500+ пинг на европски сервер.

епа вчера играв со premade 4 комада , лафеа на пкогн шлонг бонг конг на микрофон и игравме 85 минути !!!!

епа вчера играв со premade 4 комада , лафеа на пкогн шлонг бонг конг на микрофон и игравме 85 минути !!!!

mene najloso iskustvo so Alah ahkbari od irak iran ili neznam kade dve glupi deca od kompjuternica zborat arabski i se slusa cela kompjuternica kako se dere....ali spamiraa na sekoja sekunda samo derenje imase od kompjuternica i glup detski glas....tolku se neam napnato na igra nikad

mene najloso iskustvo so Alah ahkbari od irak iran ili neznam kade dve glupi deca od kompjuternica zborat arabski i se slusa cela kompjuternica kako se dere....ali spamiraa na sekoja sekunda samo derenje imase od kompjuternica i glup detski glas....tolku se neam napnato na igra nikad

mute mute mute :D

Ми даде Player Card: Ling
Шо е финтата со ова? Нешо use on compendium. :eek:

Безвезе, прати ми ја мене :icon_lol:

Мислам дека е ова.

Ми даде Player Card: Ling
Шо е финтата со ова? Нешо use on compendium. :eek:

И јас незнам што е ова.. а ги имам неколку.

Ај некој попаметен нека се најде и да каже? :D

Картиве се лепат на compendium, со собирање на цели тимови ќе има награди во ајтеми.
Тие што немаат compendium нека си купат.

8 имам до сеа. Почна да ги фрла како на шала.
Еден дури и на стим ме адна, ми ги бараше, да се трампаме за итеми.:eek:
Вика 10$ се купуваат. Само електронски кеш, ако сака да ги добие.:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom