DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Punishermk додаде те ме ке правиме тим од 5тина ,неможан веќе со руси да играм :D Отидам на американски сервер тамо се бразилци и пак има руси :confused:

Има некоја страна каде можам да видам колку ми вредат ајтемите?
dota2lounge ми е многу непрегледно :)

Ова да го купиш Compendium, колку време ќе ти дава battle points ?

Овај Phantom Lancer колку е ОП херо ни самите од Валве не знаат :D

Ти запушти го на линија 10/15 мин сам секако дека ќе биде имбаговедо на крајо ... Само еарли ганкс вс Ланчер

Шо дават ако го собериш целиот албум шо го дава со Compendium ?

Valve не ја прави дота... Icefrog ја прави... А за тоа дека е имба срање е... Да... ганкови во раната фаза многу помагаат ама сепак неможе да се фокусираат само на него ако има уште некој во нивниот тим како ДК или луна... така да тешко е против лансер... нема смисла 4.2 агилити од левел... шо е многу многу е

Шо дават ако го собериш целиот албум шо го дава со Compendium ?

SMeevil Crab + Taunts Pack + VAlor Hud + Mozna nagrada na krajot za full album + Nagrada za Goal reached
--- надополнето: 16 јули 2013 во 18:12 ---
Ова да го купиш Compendium, колку време ќе ти дава battle points ?

Uste 27-28 dena ima mislam

Има начин и него да го скинеш бе. Сите со cleave, splash damage... му прават сериозни проблеми. Значи, sven.... magnus e супер против него (ем ќе му ги собереш сите илузии на едно место, ем ќе му ги скинеш), DK после lvl11 ќе му ги скине илузиите.
Долготрајни disable-и го кинат. Замисли енигма и воид во тим против лансерот па за 10 секунди ако не го скинеш оди убиј се.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Има начин и него да го скинеш бе. Сите со cleave, splash damage... му прават сериозни проблеми. Значи, sven.... magnus e супер против него (ем ќе му ги собереш сите илузии на едно место, ем ќе му ги скинеш), DK после lvl11 ќе му ги скине илузиите.
Долготрајни disable-и го кинат. Замисли енигма и воид во тим против лансерот па за 10 секунди ако не го скинеш оди убиј се.

Не е толку лесно како што ти кажуваш. Нафарман Лансер е скоро несопирлив.
Добар Лансер ќе ги пушта илузиите напред и ќе си седи позади нон-стоп за да не го фатат со големи улти магии, ако има харт илузиите тешко се тепаат одозгора цицаат кули и цицаат мана. Лансер се тепа рано во партија.

Не е толку лесно како што ти кажуваш. Нафарман Лансер е скоро несопирлив.
Добар Лансер ќе ги пушта илузиите напред и ќе си седи позади нон-стоп за да не го фатат со големи улти магии, ако има харт илузиите тешко се тепаат одозгора цицаат кули и цицаат мана. Лансер се тепа рано во партија.

Абе види има икс број на херои што ако ги остаиш да се нафармаат не ќе можеш да ги запреш. Тоа ти е дефиниција на late game hero.

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom