Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си ливнал 2 games, што очекуваше? Сега ќе треба да си играш нормално и без ливање, и ќе ти порасне priority-to ако победувашај нека се лечат овие од валве, на ретардираниот гривил моуд шо се изгасив 2 пати и у обични доти ме става low priority
ај нека се лечат овие од валве, на ретардираниот гривил моуд шо се изгасив 2 пати и у обични доти ме става low priority
Нема потреба да победува доволно е да не излегува пред крајот на играта и да не го пријавуваат.Си ливнал 2 games, што очекуваше? Сега ќе треба да си играш нормално и без ливање, и ќе ти порасне priority-to ако победуваш
значи многу моронски е ако ливаш на ретардираново easter egg kid mode да го наречам, да ме става во low priority за нормални дота игри...Си ливнал 2 games, што очекуваше? Сега ќе треба да си играш нормално и без ливање, и ќе ти порасне priority-to ако победуваш
само што го сторив тоаLel, затоа ќе си напраиш уште 2-3 smurf accounts, сите инвајти не се раздаваат.
значи не се праи мутав, многу моронски е ако ливаш на ретардираново easter egg kid mode да го наречам, да ме става во low priority за нормални дота игри...
на тој моуд нека ме става, се разбира ок е ама нека не се меша со нормалната дота...
Не сум те запамтил, така да не збори глупости. А и нема зашто да бидам butthurt кога сум 100 пати појак со пуџ и од тебе и од пола форум. Тоа се јасните правила, ти можеш до утре да се контраш, и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, затоа што мислиш дека си многу паметен. Јас сум си у high, и ќе си останам, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.премногу си butthurt од шо ти контрав за партијата со пуџ и тоа е... разбирам, глава в ѕид
не зезај easter е велигден? не знаев :S
Abe mnogu ti nekako mi delis mislenja,a znaes deka tie so se samobendisani kako tebe pagaat nisko i ustvari se nikoj i nisto ? Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.A inaku ti imas pojma kakva e situacijata u low priority?Znaci ako si u low priority si den,dva nebitno kako igras dali igras i slicno,znaci ima odredeno vreme,pominuva i pak si normal matches kontas? Ako ne ti e jasno da te hooknam pa da ti kazam odblisku kakva e situacijata?Bi te zamolil da ne spamiras poveke u ovaa tema ne si za tuka,LoL e idealna igra za tebe.Не сум те запамтил, така да не збори глупости. А и нема зашто да бидам butthurt кога сум 100 пати појак со пуџ и од тебе и од пола форум. Тоа се јасните правила, ти можеш до утре да се контраш, и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, затоа што мислиш дека си многу паметен. Јас сум си у high, и ќе си останам, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
Иначе да, Велигден е, а ти рече дека ова ти личело на Easter egg game![]()
Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.
Никој не е у high priority по дефолт, туку само тие што откако ќе им најде противници за прв пат - некој откаже и ги праќа во high за да не чекаат пак по 2-3 минути.Не сум те запамтил, така да не збори глупости. А и нема зашто да бидам butthurt кога сум 100 пати појак со пуџ и од тебе и од пола форум. Тоа се јасните правила, ти можеш до утре да се контраш, и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, затоа што мислиш дека си многу паметен. Јас сум си у high, и ќе си останам, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
Иначе да, Велигден е, а ти рече дека ова ти личело на Easter egg game![]()
Ти признавам бе, катастрофа пуџ сум100 пати појак со пуџ и од тебе
и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
Еве ти да те образувам дека тоа easter egg има и друго значење. Немој случајно да признаеш дека знам шо зборев претходно, ќе се повреди твоето его и другиве корисници ќе те сметаат за губитник во дискусијава!Иначе да, Велигден е, а ти рече дека ова ти личело на Easter egg game![]()
Си ме видел во една игра со пуџ и „знаеш“ како играм? Не ме замарај бе.Abe mnogu ti nekako mi delis mislenja,a znaes deka tie so se samobendisani kako tebe pagaat nisko i ustvari se nikoj i nisto ? Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.A inaku ti imas pojma kakva e situacijata u low priority?Znaci ako si u low priority si den,dva nebitno kako igras dali igras i slicno,znaci ima odredeno vreme,pominuva i pak si normal matches kontas? Ako ne ti e jasno da te hooknam pa da ti kazam odblisku kakva e situacijata?Bi te zamolil da ne spamiras poveke u ovaa tema ne si za tuka,LoL e idealna igra za tebe.
Иначе мислеше бил доктор за мене со пуџ, не за WDШто го мешаш Witch Doctor сега тука?