DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
ај нека се лечат овие од валве, на ретардираниот гривил моуд шо се изгасив 2 пати и у обични доти ме става low priority

ај нека се лечат овие од валве, на ретардираниот гривил моуд шо се изгасив 2 пати и у обични доти ме става low priority
Си ливнал 2 games, што очекуваше? Сега ќе треба да си играш нормално и без ливање, и ќе ти порасне priority-to ако победуваш

Lel, затоа ќе си напраиш уште 2-3 smurf accounts, сите инвајти не се раздаваат.

Си ливнал 2 games, што очекуваше? Сега ќе треба да си играш нормално и без ливање, и ќе ти порасне priority-to ако победуваш
Нема потреба да победува доволно е да не излегува пред крајот на играта и да не го пријавуваат.
Also. Happy Doom Day!
Doom-Bringer-2.png

значи многу моронски е ако ливаш на ретардираново easter egg kid mode да го наречам, да ме става во low priority за нормални дота игри...
на тој моуд нека ме става, се разбира ок е ама нека не се меша со нормалната дота...
Lel, затоа ќе си напраиш уште 2-3 smurf accounts, сите инвајти не се раздаваат.
само што го сторив тоа :)

значи не се праи мутав, многу моронски е ако ливаш на ретардираново easter egg kid mode да го наречам, да ме става во low priority за нормални дота игри...
на тој моуд нека ме става, се разбира ок е ама нека не се меша со нормалната дота...

Само ти кажувам кои се правилата. Leaver = Reported = Low priority. Крај на муабетот. Многу моронски е да ливнеш на 15 минути долга игра, да, во право си. Low priority = Low priority и крај. Неможе да бара некој по 200.000 играчи кој што играл и кај ливнал и да те сместува.
Ти си ливнал 2 игри? Ти ќе си бидеш у Low Prior, без разлика каде. Нема да ливаш, ќе си цепаш high :)

P.S. Easter е Велигден, а не Божиќ.

премногу си butthurt од шо ти контрав за партијата со пуџ и тоа е... разбирам, глава в ѕид :)
не зезај easter е велигден? не знаев :S

премногу си butthurt од шо ти контрав за партијата со пуџ и тоа е... разбирам, глава в ѕид :)
не зезај easter е велигден? не знаев :S
Не сум те запамтил, така да не збори глупости. А и нема зашто да бидам butthurt кога сум 100 пати појак со пуџ и од тебе и од пола форум. Тоа се јасните правила, ти можеш до утре да се контраш, и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, затоа што мислиш дека си многу паметен. Јас сум си у high, и ќе си останам, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
Иначе да, Велигден е, а ти рече дека ова ти личело на Easter egg game :)

Не сум те запамтил, така да не збори глупости. А и нема зашто да бидам butthurt кога сум 100 пати појак со пуџ и од тебе и од пола форум. Тоа се јасните правила, ти можеш до утре да се контраш, и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, затоа што мислиш дека си многу паметен. Јас сум си у high, и ќе си останам, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
Abe mnogu ti nekako mi delis mislenja,a znaes deka tie so se samobendisani kako tebe pagaat nisko i ustvari se nikoj i nisto ? Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.A inaku ti imas pojma kakva e situacijata u low priority?Znaci ako si u low priority si den,dva nebitno kako igras dali igras i slicno,znaci ima odredeno vreme,pominuva i pak si normal matches kontas? Ako ne ti e jasno da te hooknam pa da ti kazam odblisku kakva e situacijata?Bi te zamolil da ne spamiras poveke u ovaa tema ne si za tuka,LoL e idealna igra za tebe.

Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.

Што го мешаш Witch Doctor сега тука?

Сум те глеал како играш со doctor, за тебе рикимару сум! :D

Ај доста се карате, мене искрено со другариве што играм, џабе low/normal, кога ќе ти паднат ретарди, паднати се. Игра pudge од моја, не може да погоди хук, а сака влечење и улти. Го фрлам у нив со tiny, бега прво, па му текнува што се случило, се враќа после 5 секунди. Ова x10 пати.

Не се карајте, решете го ова со clan war на DotA 2 или 1 на 1 на река!:ROFLMAO:

Никој не е у high priority по дефолт, туку само тие што откако ќе им најде противници за прв пат - некој откаже и ги праќа во high за да не чекаат пак по 2-3 минути.

Дајте бе некои џинџулиња за Клинкз :)
Дајте да напраиме размена :P

Ваљда највредно што имам е Uncommon Cape of Verdant Dreaming за Furion.

Примам нешто за Лич или bounty за ова :D

100 пати појак со пуџ и од тебе
Ти признавам бе, катастрофа пуџ сум :)
Иначе кога сме веќе кај тие муабети, за мојот скил и постигнувањата на дота сцената локално и глобално можеш да сањаш :)
inb4
GmsPm.png

и да си ливаш и ќе си бидеш у low prior, а ти нема да се искачиш никад, затоа што си тераш „твои правила“ против тим од милион луѓе, а тие што мислат како мене ќе те репортнат и ќе си останеш таму доле.
:facepalm:
оф леле патетико
фала што ми ја опиша иднината, како си предвиде све алал да ти е
јас сум прилагодлив, ќе се прилагодам на ретардираниот потег/занемарена ствар од страна на одговорните за дота 2 и нема да се гасам ниту на ретардираното гривлинг отсега
Еве ти да те образувам дека тоа easter egg има и друго значење. Немој случајно да признаеш дека знам шо зборев претходно, ќе се повреди твоето его и другиве корисници ќе те сметаат за губитник во дискусијава!
http://en.wikipedia.org/wiki/Easter_egg_(media)

Abe mnogu ti nekako mi delis mislenja,a znaes deka tie so se samobendisani kako tebe pagaat nisko i ustvari se nikoj i nisto ? Ti si bil so pudge pojak od pola forum?!Veke videno kolku si dobar od moja strana...znaci doctor sum za tebe.A inaku ti imas pojma kakva e situacijata u low priority?Znaci ako si u low priority si den,dva nebitno kako igras dali igras i slicno,znaci ima odredeno vreme,pominuva i pak si normal matches kontas? Ako ne ti e jasno da te hooknam pa da ti kazam odblisku kakva e situacijata?Bi te zamolil da ne spamiras poveke u ovaa tema ne si za tuka,LoL e idealna igra za tebe.
Си ме видел во една игра со пуџ и „знаеш“ како играм? Не ме замарај бе. :)
Иначе знам дека е тоа, ама како што кажуваше типот горе, сакал да си лива игри, а да не биде у Low prior. И да, сум подобар од пола форум со пуџ и што ќе направиш во врска со тој факт? Можеби си ти подобар, можеби не си.
Ако самиот се ставаш во послабата половина, што се буниш тогаш ? :)

Што го мешаш Witch Doctor сега тука?
Иначе мислеше бил доктор за мене со пуџ, не за WD :) Иначе за Лич немаш ајтеми уште, има за Гондар, ако сакаш да ѕирнам да ти дадам гага некое ајтемче, и така имам цел сет за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom