DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Абе иам проблем со овоа дотата
Укличам преку steam идам плеј најде игра и почне лоадинг и после тоа кога дојде време за бирање херои се изгасе :( ако знае некој како да ја опраам нека пиша :)

Абе иам проблем со овоа дотата
Укличам преку steam идам плеј најде игра и почне лоадинг и после тоа кога дојде време за бирање херои се изгасе :( ако знае некој како да ја опраам нека пиша :)
Знам :) Има апдејт, затоа неможеш. Уклучи стим, десен клик на дота -> Properties, идеш во Local Files - Verify integrity of game cache. И чекај :) Некои фајлови не ти се досимнати од последниот апдејт, затоа. Кога ќе заврши тоа, автоматски ќе се досимнат и ќе можеш да играш :)

Ај објаснувајте за дегени ко мене ништо не разбирам од гривлингов.

Ај објаснувајте за дегени ко мене ништо не разбирам од гривлингов.
Тепај ги неутралците. Оние црвените кампови.
Ако победиш(11 кампа убиете први) добиваш present nice , ако не naughty.
Tolku.

Знам :) Има апдејт, затоа неможеш. Уклучи стим, десен клик на дота -> Properties, идеш во Local Files - Verify integrity of game cache. И чекај :) Некои фајлови не ти се досимнати од последниот апдејт, затоа. Кога ќе заврши тоа, автоматски ќе се досимнат и ќе можеш да играш :)
брат абе неќе :@ знам тоа го правев сеа со денешнио апдејт ке пробам ако прае проблеми ќе купам нова графичка мислам дека графичката е проблем

Пробај во compatibility mode

Победив 6-7 пати и тие есенците сите до едно ги ставам на едно јајце. Има врска тоа нешто или ? И дали знае што е максималната награда што може да се извлече од ивентот. Само ајтеми и куриерс или ?

Епик е евентов. :pos:
--- надополнето: 20 декември 2012 во 01:23 ---
Абе ни седат срањава што ги добиваме? Ја добив бонуси за battle points.

Кој е за игра нека ме адд Art0fWaR... ubavo bi bilo da se soberime poveke da igrame normalno namesto so onie glupi rusi....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom