marjov
Про
Имам 5 инвајта. За про играчи што сакаат и што ќе ја играат играта за да може да играме заедно, слободно пишете.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nemojte da ste se izlazale da igrate so deckoto,ide so pudge mid vs nevermore i umira 2 pati u rok od 3 minuti i si bega na toplane,i mi vika idi brat ti mid so venomancer,na kraj gubime(so e normalno) i vika ti rekov da izberes support a ne ti venomancer mi zemas.(venomancer bil carry)Имам 5 инвајта. За про играчи што сакаат и што ќе ја играат играта за да може да играме заедно, слободно пишете.
, реков за твојот НАЧИН НА ИГРА дека не беше САПОРТЕРСКИ.Nemojte da ste se izlazale da igrate so deckoto,ide so pudge mid vs nevermore i umira 2 pati u rok od 3 minuti i si bega na toplane,i mi vika idi brat ti mid so venomancer,na kraj gubime(so e normalno) i vika ti rekov da izberes support a ne ti venomancer mi zemas.(venomancer bil carry)
Enjoy russian server next time.

Kako be so pudge za 3 minuti umiras 2 pati na mid vs neveromore alo? Na babami da i dam da igra ke go hukni i rot nevermore pa ako saka i slepa neka e.A seriozen si inaku u muabetov?Deka donekade ne ti drzi voda,mislam uopste ne ti drzi,ali ajde neka e kako so bilo,pominato e toa ti si ostanuvas nub.Pozdrav do tebe,moze ke naucis eden den,koa ke mu daes 5 invajta na pro igraci za da igrate zaednoреков за твојот НАЧИН НА ИГРА дека не беше САПОРТЕРСКИ.
Еден вард не купи, а што е најтрагично ЗЕМА ВЕНОМ ПРОТИВ ГОНДАР. СЕРИОЗНО?
П.С. ако под САПОРТ ти подразбираш БЕСКОРИСЕН ВЕНОМ, во игра против Кентаур, Гондар и Шредер - ок тогаш, грешам![]()
kraj na diskusija.Нека биде крај.Kade so toa ponasanje "idiotu nepismen" na forum,ne dolikuvas na 20 godisna licnost.Kako be so pudge za 3 minuti umiras 2 pati na mid vs neveromore alo? Na babami da i dam da igra ke go hukni i rot nevermore pa ako saka i slepa neka e.A seriozen si inaku u muabetov?Deka donekade ne ti drzi voda,mislam uopste ne ti drzi,ali ajde neka e kako so bilo,pominato e toa ti si ostanuvas nub.Pozdrav do tebe,moze ke naucis eden den,koa ke mu daes 5 invajta na pro igraci za da igrate zaednokraj na diskusija.
Инаку умрев затоа што он можеби имаше патика, јас не, разликата е огромна, би требало да го знаеш тоа, Рот не беше доволен slow. Што не кажеше нешто за другите хукови итн? Зз.Izvini vaka ali morav da nadopolnam,rotot ima isti slow i na 1 i na 4 lvl.Нека биде крај.Инаку умрев затоа што он можеби имаше патика, јас не, разликата е огромна, би требало да го знаеш тоа, Рот не беше доволен slow. Што не кажеше нешто за другите хукови итн? Зз.
Зевс во слабите?shit update would not play
Сериозно колку е небалансирана Дотава моментално..........на една страна имаш херои како Магнус ( моментално е најдобар херој у дотава) Свен, ТА ,Drow, Silencer, Кентаур а на друга Блодсикер,Зевс,Скелетон Кинг и ред други слаби херои. Ај барем Шредеров е интересен за играње ( http://www.dota2wiki.com/images/5/55/Timb_kill_10.mp3)
Баш зевс е во небалансираните херои. Преголем burst damage прави во многу краток период. А па и магиите кој смешен cooldown го имаат... 
Кој рече нешто за ЛЕВЕЛОТ? Он имаше патика, јас НЕ, зборам за MS разлика, не за ЛЕВЕЛ НА РОТ.Izvini vaka ali morav da nadopolnam,rotot ima isti slow i na 1 i na 4 lvl.
Магнус е комедија моментално, Skewer има премногу голем рејнџ (1200), има damage buff и cleave buff ултито му е подобрена верзија на ултито на Воид, со рифрешер 10 секунди AOE stun. Трахексот е мачкина кашлица за Магнусот.Зевс во слабите?Баш зевс е во небалансираните херои. Преголем burst damage прави во многу краток период. А па и магиите кој смешен cooldown го имаат...
Bloodseeker исто не е небалансиран затоа што е повеќе public херој. Competitive никој не го игра.
Според мене Drow Ranger е далеку нај imba херој. Многу повеќе од Магнус (не знам уствари од кај овој небалансиран).
А шредер колку и да е "интересен" е доста слаб засега. Досега не видов некој тим што го има шредер у него да победи.
Да бе, и ти доаѓа drow ти пушта silence и те тепа за 3 секунди.Магнус е комедија моментално, Skewer има премногу голем рејнџ (1200), има damage buff и cleave buff ултито му е подобрена верзија на ултито на Воид, со рифрешер 10 секунди AOE stun. Трахексот е мачкина кашлица за Магнусот.
Рачунај дека Drow e squishie пеер. Колку е лесно да генкаш со нејзе толку лесно може да те генкнат.Да бе, и ти доаѓа drow ти пушта silence и те тепа за 3 секунди.
Магнус е комедија моментално, Skewer има премногу голем рејнџ (1200), има damage buff и cleave buff ултито му е подобрена верзија на ултито на Воид, со рифрешер 10 секунди AOE stun. Трахексот е мачкина кашлица за Магнусот.
Izvini vaka ali morav da nadopolnam,rotot ima isti slow i na 1 i na 4 lvl.
Кој рече нешто за ЛЕВЕЛОТ? Он имаше патика, јас НЕ, зборам за MS разлика, не за ЛЕВЕЛ НА РОТ.

Џабе тоа кога Магнусот е најдобар АОЕ initiator во играта, подобар и од нагата во тој поглед. Blink - Skewer - Ulti плус АОЕ магии од типот на witch doctor ултито или Shadow Fiend ултито и загарантиран teamwipe.Да бе, и ти доаѓа drow ти пушта silence и те тепа за 3 секунди.