Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти апла во некој забеган ММ ранг си.толку од играва , се напуни со ретардација и малоумни дебили ... најчесто руси . не можам да тепам партија , викам ај ќе играм една со ботови и ми се паѓа ретардиран рус кој игра со висп и пази што прави, порта луѓе на enemy spawn point !!!
Врска нема matchamaking/very high priority/курци-палци. Сега баш играв во very high priority и од 28 убиства во тимов, јас имав 15 и + 7 асистенции. Viper и Zeus од мој тим неможеа на лејн со дрво и хелихоптерот од противничкиот тим.Ајде тоа, дури туркаа средина 3та кула, место да дојде viper да поможит, тој горе си убива крипој ко ништо да не се дешава. На крајот имаше power treads, stout shield, 450gold 6 agility тоа шо дава, ring of aqulia и fucking гранче, ова 30 минута .
Зборот ми е нема некоја улога, во кој "room" си, секаде си има ретарди, дали во твојот тим или обратно, не е битно. Од 10 партии, една партија ако се погоди сите да играат како шо треба.
ps.
I hate Russians .
Ти апла во некој забеган ММ ранг си.
Ако ти е толку за тепање партии, играј го Drow, ми викаа дека е аuto-win, не верував се додека денес не се уверив самиот. Многу е досадна за играње ама ептен лесно се доминира партија.
Ако ти е до интересни партии, стај се со уште еден-двајца у party и плешај на повисок ММ ранк.

steam kako ti e?дај да ве плескам дота ти еам
steam kako ti e?

Everytime russians write in the chat i only understand: Vodka vodka putin suka blaht vodka putin x3

![]()
Hahahahahaahh ova e toa !

Ако некој русин ве тепа во Дота 2 со било кој херој, или е од Moscow 5, или вие сте Македонски ебанои нубови![]()