DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Имам 5 инвајта. За про играчи што сакаат и што ќе ја играат играта за да може да играме заедно, слободно пишете.

Имам 5 инвајта. За про играчи што сакаат и што ќе ја играат играта за да може да играме заедно, слободно пишете.
Nemojte da ste se izlazale da igrate so deckoto,ide so pudge mid vs nevermore i umira 2 pati u rok od 3 minuti i si bega na toplane,i mi vika idi brat ti mid so venomancer,na kraj gubime(so e normalno) i vika ti rekov da izberes support a ne ti venomancer mi zemas.(venomancer bil carry)
Enjoy russian server next time.

Nemojte da ste se izlazale da igrate so deckoto,ide so pudge mid vs nevermore i umira 2 pati u rok od 3 minuti i si bega na toplane,i mi vika idi brat ti mid so venomancer,na kraj gubime(so e normalno) i vika ti rekov da izberes support a ne ti venomancer mi zemas.(venomancer bil carry)
Enjoy russian server next time.
, реков за твојот НАЧИН НА ИГРА дека не беше САПОРТЕРСКИ.
Еден вард не купи, а што е најтрагично ЗЕМА ВЕНОМ ПРОТИВ ГОНДАР. СЕРИОЗНО?

П.С. ако под САПОРТ ти подразбираш БЕСКОРИСЕН ВЕНОМ, во игра против Кентаур, Гондар и Шредер - ок тогаш, грешам :)

реков за твојот НАЧИН НА ИГРА дека не беше САПОРТЕРСКИ.
Еден вард не купи, а што е најтрагично ЗЕМА ВЕНОМ ПРОТИВ ГОНДАР. СЕРИОЗНО?

П.С. ако под САПОРТ ти подразбираш БЕСКОРИСЕН ВЕНОМ, во игра против Кентаур, Гондар и Шредер - ок тогаш, грешам :)
Kako be so pudge za 3 minuti umiras 2 pati na mid vs neveromore alo? Na babami da i dam da igra ke go hukni i rot nevermore pa ako saka i slepa neka e.A seriozen si inaku u muabetov?Deka donekade ne ti drzi voda,mislam uopste ne ti drzi,ali ajde neka e kako so bilo,pominato e toa ti si ostanuvas nub.Pozdrav do tebe,moze ke naucis eden den,koa ke mu daes 5 invajta na pro igraci za da igrate zaedno :facepalm: kraj na diskusija.

Kade so toa ponasanje "idiotu nepismen" na forum,ne dolikuvas na 20 godisna licnost.Kako be so pudge za 3 minuti umiras 2 pati na mid vs neveromore alo? Na babami da i dam da igra ke go hukni i rot nevermore pa ako saka i slepa neka e.A seriozen si inaku u muabetov?Deka donekade ne ti drzi voda,mislam uopste ne ti drzi,ali ajde neka e kako so bilo,pominato e toa ti si ostanuvas nub.Pozdrav do tebe,moze ke naucis eden den,koa ke mu daes 5 invajta na pro igraci za da igrate zaedno :facepalm: kraj na diskusija.
Нека биде крај. :-) Инаку умрев затоа што он можеби имаше патика, јас не, разликата е огромна, би требало да го знаеш тоа, Рот не беше доволен slow. Што не кажеше нешто за другите хукови итн? Зз.

Нека биде крај. :) Инаку умрев затоа што он можеби имаше патика, јас не, разликата е огромна, би требало да го знаеш тоа, Рот не беше доволен slow. Што не кажеше нешто за другите хукови итн? Зз.
Izvini vaka ali morav da nadopolnam,rotot ima isti slow i na 1 i na 4 lvl.

shit update would not play

Сериозно колку е небалансирана Дотава моментално..........на една страна имаш херои како Магнус ( моментално е најдобар херој у дотава) Свен, ТА ,Drow, Silencer, Кентаур а на друга Блодсикер,Зевс,Скелетон Кинг и ред други слаби херои. Ај барем Шредеров е интересен за играње ( http://www.dota2wiki.com/images/5/55/Timb_kill_10.mp3)
Зевс во слабите? :cautious: Баш зевс е во небалансираните херои. Преголем burst damage прави во многу краток период. А па и магиите кој смешен cooldown го имаат... :facepalm:
Bloodseeker исто не е небалансиран затоа што е повеќе public херој. Competitive никој не го игра.
Според мене Drow Ranger е далеку нај imba херој. Многу повеќе од Магнус (не знам уствари од кај овој небалансиран).
А шредер колку и да е "интересен" е доста слаб засега. Досега не видов некој тим што го има шредер у него да победи.

Зевс во слабите? :cautious: Баш зевс е во небалансираните херои. Преголем burst damage прави во многу краток период. А па и магиите кој смешен cooldown го имаат... :facepalm:
Bloodseeker исто не е небалансиран затоа што е повеќе public херој. Competitive никој не го игра.
Според мене Drow Ranger е далеку нај imba херој. Многу повеќе од Магнус (не знам уствари од кај овој небалансиран).
А шредер колку и да е "интересен" е доста слаб засега. Досега не видов некој тим што го има шредер у него да победи.
Магнус е комедија моментално, Skewer има премногу голем рејнџ (1200), има damage buff и cleave buff ултито му е подобрена верзија на ултито на Воид, со рифрешер 10 секунди AOE stun. Трахексот е мачкина кашлица за Магнусот.

Магнус е комедија моментално, Skewer има премногу голем рејнџ (1200), има damage buff и cleave buff ултито му е подобрена верзија на ултито на Воид, со рифрешер 10 секунди AOE stun. Трахексот е мачкина кашлица за Магнусот.
Да бе, и ти доаѓа drow ти пушта silence и те тепа за 3 секунди.

Рачунај дека Drow e squishie пеер. Колку е лесно да генкаш со нејзе толку лесно може да те генкнат.
--- надополнето: 15 декември 2012 во 20:02 ---

Затоа Магнус има три ѕвезди на carry.
--- надополнето: 15 декември 2012 во 20:03 ---
Izvini vaka ali morav da nadopolnam,rotot ima isti slow i na 1 i na 4 lvl.
Кој рече нешто за ЛЕВЕЛОТ? Он имаше патика, јас НЕ, зборам за MS разлика, не за ЛЕВЕЛ НА РОТ.

Дајте replay да видиме де :)

Џабе тоа кога Магнусот е најдобар АОЕ initiator во играта, подобар и од нагата во тој поглед. Blink - Skewer - Ulti плус АОЕ магии од типот на witch doctor ултито или Shadow Fiend ултито и загарантиран teamwipe.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom