H
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зборуваш како да си најдобар играч на планетава, секој прави грешки, можеби и правиш нешто што мислиш дека е добро а всушност не е.
Инаку, никој не вели доколку си на пример во Very High дека ќе играш со/против перфектни играчи, но по некои работи се познава дека се на некое ниво подобри играчи, MM системот не е некој човек па да те знае тебе лично за да направи перфектна проценка.

За во скоро време сигурно не.pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .
Мислам дека не, ама којзнаеpps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .

pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .
Мислам дека не, ама којзнае![]()

Не, затоа што ќе биде невозможно козметички ајтеми да се направат за невидлив херој.pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .
ДОБАР АПДЕЈТ?!?!