DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Зборуваш како да си најдобар играч на планетава, секој прави грешки, можеби и правиш нешто што мислиш дека е добро а всушност не е.

Инаку, никој не вели доколку си на пример во Very High дека ќе играш со/против перфектни играчи, но по некои работи се познава дека се на некое ниво подобри играчи, MM системот не е некој човек па да те знае тебе лично за да направи перфектна проценка.

Нема врска тоа најдобар, погрешен впечаток си добил. Разбирливо тоа дека можеш еднаш да згрешиш, два пати, три, сто пати... Ама да крипаш горе, а тие 5 души те напаѓет мид (а сигурно ќе ги убиевме да дојдеше) или ко му пишиш miss и плус му пишиш дека сигурно горе ида противничкиот херој, тој стое, тоа е ретарда во very high level room, не е грешка негова и тој не сака. :D

Сепак да, тоа шо викаш дека неможе системот да те "намести" со перфектни играчи, но пак според мене е лош .

ps. Беше русин.

pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .

pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .
За во скоро време сигурно не.

Дота - Дота 2 измените во ефектите одат заедно..шо тресете..

Мислам дека не, ама којзнае :D

Мислам дека нема да го воведат тоа, DotA 2 е графички доста потемна, да направат така ќе биде еееееептен голема предност за Мортредот.

pps. Дали планираат Phantom Assassin да ја направат третата магија како дота 1, да е ко сенка и многу потешко да се гледа? Бидејќи сигурно 10-15% послаба е во дота 2 PA, отколку на дота 1 .[/quote]

Dovolno e so nemozis da ja vidis na minimap,a nema potreba i na originalna mapa da se naprai ko senka,ionaka ti skoka od suma i so 2 udara 5 dusi ste mrtvi .

За инфо, искочи Timbersaw - The Goblin Shredder :)
Уживајте, јас знам дека ќе го убијам од играње! :)

Не, затоа што ќе биде невозможно козметички ајтеми да се направат за невидлив херој.

Ако е Блод Сикер слаб, јас сум мажот на кристал

ДОБАР АПДЕЈТ?!?!

shit update would not play

Сериозно колку е небалансирана Дотава моментално..........на една страна имаш херои како Магнус ( моментално е најдобар херој у дотава) Свен, ТА ,Drow, Silencer, Кентаур а на друга Блодсикер,Зевс,Скелетон Кинг и ред други слаби херои. Ај барем Шредеров е интересен за играње ( http://www.dota2wiki.com/images/5/55/Timb_kill_10.mp3)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom