H
-HRO
Гостин
Извини, имаш учено/полагано статистика за твоиве фамозни генерализации и тврдења? Како ги направи, секоја чест, ама тоа можеш да моташ други, јас имам полагано и добро знам како иде примерокот наспроти генерализацијата, така да мене топла вода не ми продавај.
Што ако ти кажам дека јас, заедно со двајца другари со кои играм цело време Дота 1, почнуваме во исто време Дота 2 и ги имаме истите забелешки за дотава?
Ама ние гледаме од аспект како да се подобри, како би било УШТЕ ПОВЕЌЕ прегледно, а не дека чим така Valve одлучиле, мора да е најдобро. Јас ти реков, влегов на Дота 2 и влегов на LoL, по 10 партии во двете на LoL ми беше попрегледно. Истото мислење го делат повеќе мои другари и познаници, односно дека треба мноооогу повеќе прилагодување дур ти стане совршено прегледно.
Со Дота 1 не ни споредувам, нормално дека по 8 години играње на кецот ќе ми биде далеку попрегледна него двојката, така да не знам што пробуваш да изведеш со некои небулозни вакви тврдења. По 1000 партии дота 1, може ќе ми биде чудно да се вратам на кецот, засега твоево тврдење е толку непотребно колку што се епопеите кои ги пишуваш.
Немој пак само да се бламираш со статистики, ако веќе се правиш паметен, прави се паметен на полиња кои ги владееш.
Статистиката произлезе од твојот исказ погоре

Каков исказ-таква статистика. И имаш браво од мене ако си положил со 10ка статистика на факс, ама ова не е факултетска статистика, туку конкретен пример и доказ за твојата горенаведена компарација.
Нема што да се докажувам повеќе, јас тоа што имав го кажав. Останатото дали ќе го разбереш е твое. Не мислам да си го губам времето во докажување со тебе и понатаму пошто очигледно никогаш нема да се разбереме.
Мене прегледноста ми се допаѓа, и сметам дека не ми треба поинаков вид на дополнителна „прегледност“ исто како и 8347348 луѓе низ светов...
Тебе ако не ти се допаѓа, бркај ги промените, хејтај ја, не ја играј и советувај ги Valve што да доведат ново во наредниот апдејт.
Тука го завршувам разговорот.
Поздрав и имај убав ден.