- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 14.363
- Поени од реакции
- 3.069
Бла бла, неможам веќе да објаснувам, го смениле зошто така рекле чичковците од валве и тоа е тоа, ако не ти се свиѓа, ако мислиш дека можеш подобро, повели и напрај, што да ти кажам више. Го смениле за да си купиш итеми и да им дадеш парички, ете ти објаснување.
Не, и заради тоа е сменето, затоа што тогаш ќе ја мешаше со невермор и акаша.
И не си билдам свое про его, туку кажувам дека чим јас имам совршена прегледност и на цела мапа и на секој херој и што уште не
Баланар на дота 1: ЦРН со бела глава + нијанси од слотот.
Урса на дота 1: ЦРНА со ситни нијанси од слотот.
Баланар на дота 2: ЧИСТО ПЛАВ, прегледен.
Урса на дота 2: Сино-љиљакова, прегледна.
ОД ЦРНА БОЈА. ПРОМЕНАТА ВО ПЛАВА И ЉИЉАКОВА. ТИ ВИКАШ ДЕКА Е ПОТЕМНА. А ДЕКА САКАШ ПОСВЕТЛИ. ЗАТОА ШТО ИГРАТА УДИРА НА ТЕМНИ БОИ??? (промената на одредени херои во плава боја, каде што играта удира на темни бои цело време е добра промена?)
Ај те молам препрочитај се сам, прво ми објаснуваш дека го смениле тоа ради пари. Фала ти, ме просветли, јас таа поента ја правам 10 поста по ред.
Второ, викаш дека имаш совршена прегледност, дали тоа значи дека АПСОЛУТНО никако не може веќе да се подобри прегледноста? Сигурно истото си го викал и за дота 1, така да не си ми меродавен за дискусија, едноставно ти си човек што прифаќа тоа што му сервираат.
Трето, прво викаш дека се разни бои + нијанси, после го тупиш дека биле црни. Реши се, или имале нијанси или не.
Четврто, сега сфаќам зашто тебе ти е исти курац со боиве, чим урсата на дота 2 е ЉИЉАКОВА за тебе.

Фокусирај се на точка 2, зашто со тоа ти кажувам дека нема потреба веќе да ми реплицираш. И да реплицираш, не очекувај понатамошен одговор.