тешко некој да ти дај 10 евра за 1 инвајт кога сега за 10 - 15 дена од стим ќе те инвајтнат ако аплицираш.Ako ste zainteresirani za invite addnete me na steam, mozam da vi najdam invite za 10tina evra
steamcommunity.com/id/liberaid
kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toaтешко некој да ти дај 10 евра за 1 инвајт кога сега за 10 - 15 дена од стим ќе те инвајтнат ако аплицираш.
пс: смени ја цената, скап си многу. наеднаш сакаш пари да напрајш
пријателе објавија на стим дека дота2 ќе биди f2p и никој нема да ти дај 1 евро за инвајт(а не 10), досега на 2 другари му напрајф акаунт на стим и аплицираф и како шо напишаф погоре, најкасно 15 дена за инвајт од стим, и те молам немој да вадиш муабети дека незнам за шо се работи кога скоро година дена сум во тек со news на дота2.kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
Другарче од пилипини немаш сигурно.kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
Никој не сака да плати 25 евра за играва, а и нема да мора затоа што ќе биде бесплатна.jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
ХАХАХАХХА СЛУШАЈ ГО ОВОЈ БЕ , I mean dafuq ? За 25 евра ФИФА 13 ќе си ја зеам бе .... Тој другарот од филипини ти да не си случајно ?kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
Треба сезнајко и арогантен да си за да приметиш коа пробува некој да те дрибла?nemora da se pravite seznajkovci i arogantni.
HATSНа кој начин ќе прават пари од Валве со новава Дота?
Пошо нели ќе биде ф2п, ме интересира на кој начин ќе се наплаќа? Исто како ЛоЛ? Значи ли ова дека и на Дота 2 ќе има runes како на Лол? Бидејќи страшно многу сум накурчен со оние рунес на ЛоЛ, единствена причина поради која ја сакам повеќе Дота 2 е подобрата графика и немање рунес колку што знам.
Абе знам за тоа, али до 20ти левел многу се нервирам кога играм со другарчиња, пошо сите се 30 лвл, само ја 18ти многу се појаки од мене, ме нервира тоа, а не играм по цел ден па за една недела да качам 20ти лвл, плус поинтересно ми е херои да си купувам отколку рунес.HATS
иначе не знам дали си бот или никад не си играл ЛоЛ али рунови у ЛоЛ не се купуваат со вистински пари
Па зашо играш со нив?Абе знам за тоа, али до 20ти левел многу се нервирам кога играм со другарчиња, пошо сите се 30 лвл, само ја 18ти многу се појаки од мене, ме нервира тоа, а не играм по цел ден па за една недела да качам 20ти лвл, плус поинтересно ми е херои да си купувам отколку рунес.
И амбасадоре, ако знаеше каков е системот во Дота 2 да те сфатев зошти ми реплицираш, вака идеш офтопик и се правиш мангуп, ја играм ЛоЛ, поигрива ми е од Дота 1, али за некои работи не ми се допаѓа, ако тебе не ти се свиѓа тоа немора да критикуваш или дај овде легитимација и документ дека си амбасадор на ЛоЛ на форумов.
На истиот начин како што прават пари и со Team Fortress 2. Ако не знаеш кој е тој, пробај ја TF 2 (бесплатна е, of course), па ќе ти се разјаснат многу работи.На кој начин ќе прават пари од Валве со новава Дота?
Пошо нели ќе биде ф2п, ме интересира на кој начин ќе се наплаќа? Исто како ЛоЛ? Значи ли ова дека и на Дота 2 ќе има runes како на Лол? Бидејќи страшно многу сум накурчен со оние рунес на ЛоЛ, единствена причина поради која ја сакам повеќе Дота 2 е подобрата графика и немање рунес колку што знам.