H
HoT IcE
Гостин
Да си прашам сега тоа да се ебавам, ај ко ќе биди за сите тогаш ќе ја играм.
брат слушаф муабети дека послем dota2internacional ќе биди f2p за сите.Да си прашам сега тоа да се ебавам, ај ко ќе биди за сите тогаш ќе ја играм.
Нема шанси, има уште 15 херои за портирање, плус сеуште е затворена бета, треба прво стрес тестови, па отворена бета (едно 2-3 недели), па завршни стрес тестови па дури послем ќе излезе официјално играта.брат слушаф муабети дека послем dota2internacional ќе биди f2p за сите.
како и да е. најавено е дека ќе биди f2p, не му ја секирајте ќе се затепаме околу нова година на некое турнирчеНема шанси, има уште 15 херои за портирање, плус сеуште е затворена бета, треба прво стрес тестови, па отворена бета (едно 2-3 недели), па завршни стрес тестови па дури послем ќе излезе официјално играта.
Тоа би требало да биде накај Декември, блиску до католички Божиќ.
LGD бричковци најголеми се, еве една партија изгубија веќе од iG. нека му кисни и нека плачат дома под перница !Navi - LGD 2-1 winners bracket, kako igraat momcive(LGD pred finaelvo bea 18-0!)
Не ги пратев сите игри од TI2 али баш оваа се погоди да ја гледам. Моментов бешеDa best fight evah..
вреди да си вметнат во клип шо го гледа цел светти само пофали се дека те ставиле како те убиваат
хахахахаха
LOL newbee!вреди да си вметнат во клип шо го гледа цел светбрат ова е holyhex0r. шо си мислиш ти xD
не играф со hexor туку со рандом играчи, а во клипот се најдоф така шо hexor на youtube објави конкурс за топ 10 најдобри убиства во дота и секој можи да пушти.hexor го имам газено -_-