DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Јас само кликнав join the draw бидејќи threadot е затворен. Чекам веќе неколку дена но ништо. ><

Му се смееш на човекот затоа што е почетник во дота. А после викаш тешко било клуч да се најде :D LOL. Клуч беше тешко да се најде во јануари. Сега ги има секаде .

За наоѓање не е проблем, ќе платиш 25 евра и твоја е. Проблем е да ја добиеш без пари во овој момент. А ако знаеш каде може да се најде, кажи ни, или и ти си од тие што продаваат клучеви?

Може некој да ми прати инвајт ? Неможам веќе да чекам :)

Многу е тешко да се добие инвајт сега, освен ако немаш пријател да ти даде, или па на полесен начин да дадеш пари да ти купат клуч.

Јас чекав 3 месеци да добијам.Тепајте време со друга игра.

Другар ми ја има Дота 2 а неможе да ми направи инв...:(

Аман бре не е толку тешко само потрудете се не да кукате, има милјони giveaways секој ден насекаде јас земав многу клучеви за мене и за пријатели.. потрудете се малце

Аман бре не е толку тешко само потрудете се не да кукате, има милјони giveaways секој ден насекаде јас земав многу клучеви за мене и за пријатели.. потрудете се малце
Aјде земи и за мене еден и ќе ти купам гајба пиво. Не знам како не ме разбираш, ама недела дена можеби секој ден постирав на playdota форумот за бета клуч и џабе, на Стим сурвеј го поминав одамна, и пак џабе. Тоа е.

Абе има едни преку FileIce , ама треба сурвеи да завршиш а не можеш никако да ја бајпасираш

Луѓе помош,совет како да земам клуч за играва? пробав нешто преку официјалната страна и преку стим,али слабо некако..:/

дечки бидете стрпливи малце , значи аплицирајте на playdota.com , на стим таму како беше sing up for a free invite , јас на стим аплицираф за Counter Strike: Global Offensive пред едно 4-5 месеци па ми стинга покана пред 15 дена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom