DotA 2

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
Ako ste zainteresirani za invite addnete me na steam, mozam da vi najdam invite za 10tina evra
steamcommunity.com/id/liberaid

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Ako ste zainteresirani za invite addnete me na steam, mozam da vi najdam invite za 10tina evra
steamcommunity.com/id/liberaid
тешко некој да ти дај 10 евра за 1 инвајт кога сега за 10 - 15 дена од стим ќе те инвајтнат ако аплицираш.
пс: смени ја цената, скап си многу. наеднаш сакаш пари да напрајш

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
тешко некој да ти дај 10 евра за 1 инвајт кога сега за 10 - 15 дена од стим ќе те инвајтнат ако аплицираш.
пс: смени ја цената, скап си многу. наеднаш сакаш пари да напрајш
kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
kako prvo i prvo, imam edno drugarce od pilipini, koj e spremen da prodade invite za 10 evra, kako vtoro jas ne zemam nikakov procent, kako treto mnogu tesko da dobies invite otkako ke apliciras, kako cetvrto nesakam pari da napravam, kako petto te molam ne nosi zaklucosi prerano koga navistina neznaes za sto se raboti. jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
пријателе објавија на стим дека дота2 ќе биди f2p и никој нема да ти дај 1 евро за инвајт(а не 10), досега на 2 другари му напрајф акаунт на стим и аплицираф и како шо напишаф погоре, најкасно 15 дена за инвајт од стим, и те молам немој да вадиш муабети дека незнам за шо се работи кога скоро година дена сум во тек со news на дота2.
позз и ОЛАДИ малце, со 5 минути работа сакаш пари да напрајш... во денешницава тешко

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.752
Другарче од пилипини немаш сигурно. :icon_lol:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
jas samo sakav da se ponudam za nekoj koj ima poteskotii da najde invite a nesaka da plati 25 evra za igra. toa e toa
Никој не сака да плати 25 евра за играва, а и нема да мора затоа што ќе биде бесплатна.

И поздрави го другар ти од Филипини и кажи му дека ние овде во Македонија не пиеме нафта.

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
ХАХАХАХХА СЛУШАЈ ГО ОВОЈ БЕ , I mean dafuq ? За 25 евра ФИФА 13 ќе си ја зеам бе .... Тој другарот од филипини ти да не си случајно ?

Член од
24 октомври 2011
Мислења
127
Поени од реакции
16
ako nesakate nemorate! jas pisav sto kako e, ako nesakate da cekate ete vi opcija ako sakate da cekate ete vi povtorno opcija. nemora da se pravite seznajkovci i arogantni. IvanUnited sto sakas kupi si za 25 evra, ne e vo moj domen da me interesira sto sakas ti da kupis

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Добро бе зошо не ми одобруваат security key веќе 2-3 месеци им праќам no respond -.- ти е*** стимот и валве и се :D

H

HoT IcE

Гостин
На кој начин ќе прават пари од Валве со новава Дота?
Пошо нели ќе биде ф2п, ме интересира на кој начин ќе се наплаќа? Исто како ЛоЛ? Значи ли ова дека и на Дота 2 ќе има runes како на Лол? Бидејќи страшно многу сум накурчен со оние рунес на ЛоЛ, единствена причина поради која ја сакам повеќе Дота 2 е подобрата графика и немање рунес колку што знам.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Пошо нели ќе биде ф2п, ме интересира на кој начин ќе се наплаќа? Исто како ЛоЛ? Значи ли ова дека и на Дота 2 ќе има runes како на Лол? Бидејќи страшно многу сум накурчен со оние рунес на ЛоЛ, единствена причина поради која ја сакам повеќе Дота 2 е подобрата графика и немање рунес колку што знам.
HATS

иначе не знам дали си бот или никад не си играл ЛоЛ али рунови у ЛоЛ не се купуваат со вистински пари :)

H

HoT IcE

Гостин
HATS

иначе не знам дали си бот или никад не си играл ЛоЛ али рунови у ЛоЛ не се купуваат со вистински пари :)
Абе знам за тоа, али до 20ти левел многу се нервирам кога играм со другарчиња, пошо сите се 30 лвл, само ја 18ти многу се појаки од мене, ме нервира тоа, а не играм по цел ден па за една недела да качам 20ти лвл, плус поинтересно ми е херои да си купувам отколку рунес.
И амбасадоре, ако знаеше каков е системот во Дота 2 да те сфатев зошти ми реплицираш, вака идеш офтопик и се правиш мангуп, ја играм ЛоЛ, поигрива ми е од Дота 1, али за некои работи не ми се допаѓа, ако тебе не ти се свиѓа тоа немора да критикуваш или дај овде легитимација и документ дека си амбасадор на ЛоЛ на форумов.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Абе знам за тоа, али до 20ти левел многу се нервирам кога играм со другарчиња, пошо сите се 30 лвл, само ја 18ти многу се појаки од мене, ме нервира тоа, а не играм по цел ден па за една недела да качам 20ти лвл, плус поинтересно ми е херои да си купувам отколку рунес.
И амбасадоре, ако знаеше каков е системот во Дота 2 да те сфатев зошти ми реплицираш, вака идеш офтопик и се правиш мангуп, ја играм ЛоЛ, поигрива ми е од Дота 1, али за некои работи не ми се допаѓа, ако тебе не ти се свиѓа тоа немора да критикуваш или дај овде легитимација и документ дека си амбасадор на ЛоЛ на форумов.
Па зашо играш со нив?
Играј сам, мечмејкинг ќе те стави со твој левел луѓе шо исто немаат рунови.
Ја не критикував ниедна игра и ти кажав каков е системот на дота 2 (ја иам и играм).
HATS - т.е. валве стилот, ќе има облеки како скинови само шо секој дел (ногавици, капа, оружје, капа..) ќе бидат посебни за купување.

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.153
Поени од реакции
5.921
На истиот начин како што прават пари и со Team Fortress 2. Ако не знаеш кој е тој, пробај ја TF 2 (бесплатна е, of course), па ќе ти се разјаснат многу работи.

Kajgana Shop

На врв Bottom