DotA 2

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Му се смееш на човекот затоа што е почетник во дота. А после викаш тешко било клуч да се најде :D LOL. Клуч беше тешко да се најде во јануари. Сега ги има секаде .
Штом не е тешко клуч да се најде ајде покажи ми од каде да најдам... и не не му се смеам дека е почетник му се смеам за тоа со војската ...

Сталкерот

Резидентен космонаут
Член од
5 јуни 2012
Мислења
5.761
Поени од реакции
7.593
^
Абе од каде да ја уклучам, не ми ја покажува никаде играта...
И шо има веза војската, ќе научам кшто да градам.

H

HoT IcE

Гостин
Другарче дај му го клучот за инсталирање на некое детенце што знае да игра......
noob everywhere! ALERT! :cautious:
Ако немаш нешто паметно да пишеш и поднаучиш, ќути и не јади бурек само, немаш ниту еден паметен пост напишан, поголем трол и идиот од тебе на форумов не сум сретнал, не се бламирај сам себе.
Ако човекот не е запознаен со принципиот за играње на Дота 2 и сака да почне да ја игра, дај му вовед како се игра, не тролај, смешен ниеден.

H

-HRO

Гостин
Незнам дали е среќа, ама само што аплицирав на оваа ТЕМА на Playdota, уште наредниот ден ме избраа како среќен добитник на бета кеј.
Многу бргу најдов клуч...
Ми стигна по Mail со се упатство, инсталирав све преку стим и + ми следуваа гратис 2 копии од играта со кои ќе можам да повикам двајца другари кои ќе играат со мене. Им пратив по 1 од копиите на двајца пријатели и сега 3цата играме онлајн.

Инаку играта е одлична. Ја играм веќе втор ден и можам да кажам дека навистина е добра и забавна.
Со години ја играв 1-от, и кога се најавуваше 2ката искрено бев голем песимист за исходот.
Меѓутоа многу позитивно се изненадив.
Графиката ми се свиѓа, прегледноста многу ми се допаѓа.
Можеш да си подесиш и спеловите на кое копче да ги пушташ што е доста поедноставно во однос на 1-от.
Исто така ако имаш 2000голд,а сакаш да споиш ајтем како обливион стаф на пример, се што треба да направиш е да кликнеш на обливион стафот, и автоматски ќе ти биде споен, без претходно да купуваш Sobi+Quarter+Robe. Тоа е доста олеснувачки, и побрзо оди пазарењето.
Единствено нешто што треба да навикнам се новите изгледи на хероите, како и распореденоста на ајтемите во шоповите.
Инаку единствен мини-проблем е тоа што има многу нубови онлајн.
Незнаат ни на чат да пишуваат дури хахахаха.
Ама добро бета е, и секакви има....уште ја учат играта. :)

Член од
30 јуни 2007
Мислења
18
Поени од реакции
1
Ако на некој му треба продавам дота 2 бета клуч нека ми пише порака тој што е заинтересиран. ПОЗЗ

H

HoT IcE

Гостин
Ве молам пратите еден invite на мене за Дотава, неможав веќе да чекам, ќе се оженам уште малце а сеуште бета клуч не добив.:icon_mrgr:

Член од
19 март 2012
Мислења
386
Поени од реакции
212
2 месеци барам никако да најдам дајте некоја финта кажејте и јас да најдам betakey :)

Адиктус

Дрф.
Член од
26 јануари 2008
Мислења
725
Поени од реакции
33
Има некој што игра DotA 2 компетитивно/озбилно?
Бараме 5ти играч за тим, доколку некој е заинтересиран нека ме додаде на стим.
Очекуваме :
  • Да знае солидно да игра DotA 2, сите улоги/херои и да е спремен да научи нови работи
  • Да игра редовно и да е достапен за тренинзи на одреден распоред
  • Да е по можност од Куманово/Скопје (или во близина, бидејќи 4 сме од Куманово)
  • Да може да оди на ЛАН турнири низ државава доколку има некои или пак во соседните (веројатно Србија)

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Има некој да ми даде Dota 2 Beta Key, чекам повеќе од 2 месеци Valve да ми испратат Key, но ни абер ни ништо немат од нив :(

H

-HRO

Гостин
Има некој да ми даде Dota 2 Beta Key, чекам повеќе од 2 месеци Valve да ми испратат Key, но ни абер ни ништо немат од нив :(
Пробувај пишувај пост на темава на секои 24 саати.
Даваат поактивно бета кејови овој период (180 на ден)
Ако чекаш од Стим, уште 5 години ќе чекаш и пак нема да ти пратат инвајт

Член од
1 јануари 2012
Мислења
193
Поени од реакции
31
Па така и изгледа... освем тоа заедно со 3 мој другари пополнавме Surveys и кај никој не стигна Beta Key... :S

Успат ќе ја пробам среќата и овдека али залудно ми изгледа...

H

-HRO

Гостин
Па така и изгледа... освем тоа заедно со 3 мој другари пополнавме Surveys и кај никој не стигна Beta Key... :S

Успат ќе ја пробам среќата и овдека али залудно ми изгледа...
Пробувај на секои 24 саати пишувај по 1 пост. Секој ден даваат по 180 бета кејс...
Јас тука пишав и од прва ми дадоа, истото и мој другар го направи и веднаш му пратија.
Ќе ти следува бета кеј со + 2 инвајт за пријатели :)
Пробувај и не губи надеж. Праќањето преку Стим е гола вода...

Kajgana Shop

На врв Bottom