DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Њуби од играње тајбрејкер за да се спаси од елиминација во групна фаза до финале. Браво.

Oвие планираат сите утакмици од lb да ги изиграат денес? Или утре ќе игра победникот денес со EG?

Денеска пола low и all star мечот.

Штета што нема да можам да ги гледам партиите на 20ти и 21ви :( :( :(

Гледајте го all-star мечот. ЗАКОН!
Комедии...

Пошто никој не коментира, да го оставам видеово само.

giphy.gif

Растури Arteezy со Techies. :D
Пред неколку дена мислам последни за кои би навивал би ми биле LGD, ама некако ме придобија, особено после она од првиот меч со DK.

Партали ВГ.

SCHWANG!

штета што EG не влегоа во финале ми беа фаворити ... кој ќе го гледа Sylar 3 партии со nature prophet СУКА !!!! Мораше ли mason да игра void ... :facepalm:

Партали ВГ.

SCHWANG!
многу добри партали за некој што не знае ништо друго да игра освен nature prophet .... let me guess и у финале 3 пати ќе игра исто !!!

Треба да има правило да не може ист лик да играш наредна партија !!!!

штета што EG не влегоа во финале ми беа фаворити ... кој ќе го гледа Sylar 3 партии со nature prophet СУКА !!!! Мораше ли mason да игра void ... :facepalm:

многу добри партали за некој што не знае ништо друго да игра освен nature prophet .... let me guess и у финале 3 пати ќе игра исто !!!

Демек ако играше Universe Void цела партија магично ќе се сменеше. ROTK не е идиот. Сигурно имал план штом ги остави Енигма и Воид пак и во третата партија. И за NP постои бан. Булдог не го изигра ниту еднаш пошто против Alliance NP имаше 100% бан. А колку и да е добар Sylar со NP, не е ни блиску до Bulldog. Нема врска тоа... VG заслужено се во финале. Убедливо најдобар тим денеска

Не можам да сфанам зашо ти прече играта на некој? Ако знае со еден да игра, нека игра. Противнико шо не му го банира херојо?

Демек ако играше Universe Void цела партија магично ќе се сменеше. ROTK не е идиот. Сигурно имал план штом ги остави Енигма и Воид пак и во третата партија. И за NP постои бан. Булдог не го изигра ниту еднаш пошто против Alliance NP имаше 100% бан. А колку и да е добар Sylar со NP, не е ни блиску до Bulldog. Нема врска тоа... VG заслужено се во финале. Убедливо најдобар тим денеска
Па добро, Universe мислам најдобро го играше Воид од сите на турниров, така да верувам ќе беше поразлично.

universe е најдобар offlane играч со статистички најмал број на deaths ... mason од друга страна не може да погоди chrono со повеќе од 1 играч додека universe стално фаќаше по 3ца. пак ќе кажам не ми е јасно зашто кога имаш избор не ги поделија како втората партија туку мораа да измешаат ... и со alche и со void. голема штета за ppd zai и univesrse , дечките заслужија финале !!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom