Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Пошто никој не коментира, да го оставам видеово само.
![]()

многу добри партали за некој што не знае ништо друго да игра освен nature prophet .... let me guess и у финале 3 пати ќе игра исто !!!Партали ВГ.
SCHWANG!
штета што EG не влегоа во финале ми беа фаворити ... кој ќе го гледа Sylar 3 партии со nature prophet СУКА !!!! Мораше ли mason да игра void ...
многу добри партали за некој што не знае ништо друго да игра освен nature prophet .... let me guess и у финале 3 пати ќе игра исто !!!
Треба да има правило да не може ист лик да играш наредна партија !!!!
многу добри партали за некој што не знае ништо друго да игра освен nature prophet .... let me guess и у финале 3 пати ќе игра исто !!!
Треба да има правило да не може ист лик да играш наредна партија !!!!
Па добро, Universe мислам најдобро го играше Воид од сите на турниров, така да верувам ќе беше поразлично.Демек ако играше Universe Void цела партија магично ќе се сменеше. ROTK не е идиот. Сигурно имал план штом ги остави Енигма и Воид пак и во третата партија. И за NP постои бан. Булдог не го изигра ниту еднаш пошто против Alliance NP имаше 100% бан. А колку и да е добар Sylar со NP, не е ни блиску до Bulldog. Нема врска тоа... VG заслужено се во финале. Убедливо најдобар тим денеска