Повели во Инсомнија во лептокарија.Devojki i momci, dali bi ste sakale na mene i drugar mi da ni preporacate nekoja igracnica vo skopje? Ni se igra dota![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повели во Инсомнија во лептокарија.Devojki i momci, dali bi ste sakale na mene i drugar mi da ni preporacate nekoja igracnica vo skopje? Ni se igra dota![]()
Само Дота ми е инсталирана иначе мислам дека не ми беше Стим гард овозможен така гурав ... Значи да му се збогувам на акаунтов ?прво и прво 1. steam guard 2. ставаш sms validation на mail ... така да нема теоретски шанси никој да ти припари до акаунтот !!!! ако имаш само дота немаш гајле но ако имаш vac-able игри ондак!!!!

noob !!!!
rtz god mode !!!!И отиде на другиот дел од мапата без тп.....Е тоа се случува кога глупиот Бурнинг 25лвл, 6к голд и уште го чува мидасот, место да земе некој ајтем.
Имаше 1000 хекс, ДП без бкб![]()
Не пушти бидејќи чекаше да пушти Lich улти прво, ама и тој не фрлаше во тим фајт (2 ултиња ако фрли личот цела партија и тоа за да прекине tp). Ултито не го креваше бидејќи бара многу повеќе мана, а реално 10cd побрзо шо ќе се наполни и плус 150dmg е shit за да крениш на 11lvl.не ми е јасен заи, играше енигма еднаш не пушти улти а башка улти-то му беше лвл 1 ... ако првата беше тесна вторава беше катастрофална ... катастрофални пикови !!!!