DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
прво и прво 1. steam guard 2. ставаш sms validation на mail ... така да нема теоретски шанси никој да ти припари до акаунтот !!!! ако имаш само дота немаш гајле но ако имаш vac-able игри ондак :D !!!!
Само Дота ми е инсталирана иначе мислам дека не ми беше Стим гард овозможен така гурав ... Значи да му се збогувам на акаунтов ?

Ако овој не е најголемиот трол во историјата на Дота, не знам кој е :pos:

Свака им част на овие Њуби. Од последни во групата, уште една утакмица ги дели од финалето. Браво! :cuc:

Е тоа се случува кога глупиот Бурнинг 25лвл, 6к голд и уште го чува мидасот, место да земе некој ајтем.
Имаше 1000 хекс, ДП без бкб :facepalm:

Е тоа се случува кога глупиот Бурнинг 25лвл, 6к голд и уште го чува мидасот, место да земе некој ајтем.
Имаше 1000 хекс, ДП без бкб :facepalm:
И отиде на другиот дел од мапата без тп.....
Реално огромна предност имаа ЕГ и тешко дека ќе изгубеа

Тимот што едвај пројде во трета фаза е во Grand Finals.

tumblr_m6m1j5P4UG1r5qbjy.jpg

не ми е јасен заи, играше енигма еднаш не пушти улти а башка улти-то му беше лвл 1 ... ако првата беше тесна вторава беше катастрофална ... катастрофални пикови !!!!

не ми е јасен заи, играше енигма еднаш не пушти улти а башка улти-то му беше лвл 1 ... ако првата беше тесна вторава беше катастрофална ... катастрофални пикови !!!!
Не пушти бидејќи чекаше да пушти Lich улти прво, ама и тој не фрлаше во тим фајт (2 ултиња ако фрли личот цела партија и тоа за да прекине tp). Ултито не го креваше бидејќи бара многу повеќе мана, а реално 10cd побрзо шо ќе се наполни и плус 150dmg е shit за да крениш на 11lvl.

Улти на Енигма шо трае 0.01sec во тим фајт < Ултито на Lich да скока на секого во гужва .

Untitled.png
not sure DK or Brasil :D

Еве и табела.
Untitled1.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom