IgorChete
27
- Член од
- 4 февруари 2009
- Мислења
- 7.733
- Поени од реакции
- 7.549
Navi и EG сеуште не покажаа доволно за да мислам дека можат да се справат со IG и DK, VG се исто така одлични, можат топ4 да завршат без проблем. Најверојатно ќе видиме 3 кинески тимови во топ4.
Интересно ми е што сите јадат гомна за кинеска дота а трите најдобри кинески тимови ја играат најагресивната дота од сите тимови на турниров засега.
Нормално, кога ќе се играат партиите со кои победникот би освоил 200-300 илјади долари повеќе ќе гледаме попасивни и подефанзивни партии.
DK имаат најдобри драфтови засега после VG, супорт Џагер е одлична идеја и им завршува работа.Ако DK престане да драфта на заебанција и почне сериозно - мислам дека ќе газат се' пред себе. Иако од досега виденото VG се една класа над сите. Баш ме интересира дали ќе продолжат така. EG, IG и NaVi ми се некако тимови од втор план. Евентуално Liquid би можел да се убаци некако меѓу првите.
Интересно ми е што сите јадат гомна за кинеска дота а трите најдобри кинески тимови ја играат најагресивната дота од сите тимови на турниров засега.
Нормално, кога ќе се играат партиите со кои победникот би освоил 200-300 илјади долари повеќе ќе гледаме попасивни и подефанзивни партии.