DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Navi и EG сеуште не покажаа доволно за да мислам дека можат да се справат со IG и DK, VG се исто така одлични, можат топ4 да завршат без проблем. Најверојатно ќе видиме 3 кинески тимови во топ4.

Ако DK престане да драфта на заебанција и почне сериозно - мислам дека ќе газат се' пред себе. Иако од досега виденото VG се една класа над сите. Баш ме интересира дали ќе продолжат така. EG, IG и NaVi ми се некако тимови од втор план. Евентуално Liquid би можел да се убаци некако меѓу првите.
DK имаат најдобри драфтови засега после VG, супорт Џагер е одлична идеја и им завршува работа.
Интересно ми е што сите јадат гомна за кинеска дота а трите најдобри кинески тимови ја играат најагресивната дота од сите тимови на турниров засега.
Нормално, кога ќе се играат партиите со кои победникот би освоил 200-300 илјади долари повеќе ќе гледаме попасивни и подефанзивни партии.

Овој Енви е најлошиот драфтер што постои.

Таа не ја гледав, знам само дека и Алијанса ме зезнаа за рошан. Го зедоја before horn :D
памет ми е тоа од минатиот интернатионал секогаш ставај пред почетокот, не се знае кој ќе биде очаен да игра агресивно на почеток.

Devojki i momci, dali bi ste sakale na mene i drugar mi da ni preporacate nekoja igracnica vo skopje? Ni se igra dota :)

Ај ај ај Њуби си плескаат поштено, како си ги исплескаа колегите од ИГ првата па па па....
Можно е да земат, вака ако продолжат. На Нави не им дадоа да прднат.

Ај ај ај Њуби си плескаат поштено, како си ги исплескаа колегите од ИГ првата па па па....
Можно е да земат, вака ако продолжат. На Нави не им дадоа да прднат.
Денеска да беше финалето њуби комотно ќе си победеше. Денеска сите со ред си ги исплескаја. Али денот таков ваљда :)
Последнава со ИГ убаво се помачија, остај таа работа :D
Очекувам на последната пречка да се спрепнат и во low да идат. Али како и да е, понапред се од другите.

Ме ги оперираа акаунтот поднесов тикет да го разгледаат случајот, некој имал вакви проблеми, хакнат акаунт слично срање ? Кои се шансите стим да успее ми го врати акаунтот ? Тој шо го украде има да го очисте :(

Ме ги оперираа акаунтот поднесов тикет да го разгледаат случајот, некој имал вакви проблеми, хакнат акаунт слично срање ? Кои се шансите стим да успее ми го врати акаунтот ? Тој шо го украде има да го очисте :(
прво и прво 1. steam guard 2. ставаш sms validation на mail ... така да нема теоретски шанси никој да ти припари до акаунтот !!!! ако имаш само дота немаш гајле но ако имаш vac-able игри ондак :D !!!!

Овај од ЕГ Фрогед, онај е што играше Кантер на времето? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom