DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ви е фаворит за победа на TI4?
2014_team_eg_anna.jpg

@Ryan Giggs
Еден поглед фрлаш и знаеш дека се сите девици :)

Сега кога нема Alliance..за EG сум

Откако ми испаднаа алијансата и глувците сеа за ег сум и јас :)
мене форматов ми е ептен глуп, кај земаа поише пари овие од волво, па и штедат за меин евентот...
Бо1 е ептен лош показател, затоа и мислам дека тимови како Вичи ЛГД С9 ќе си испаднат во прва прилика, а поискусни екипи како Нави, ДК, ИГ ќе имаат уште поголеми шанси за топ4

Откако ми испаднаа алијансата и глувците сеа за ег сум и јас :)
мене форматов ми е ептен глуп, кај земаа поише пари овие од волво, па и штедат за меин евентот...
Бо1 е ептен лош показател, затоа и мислам дека тимови како Вичи ЛГД С9 ќе си испаднат во прва прилика, а поискусни екипи како Нави, ДК, ИГ ќе имаат уште поголеми шанси за топ4

Брат ако размислиш подобро..поарно е секој тим со секого да игра одколку како лани... форматов е интересен и добро е што тој шо се покажал во групната фаза да има некоја корист од тоа. Лани немаше така...и да си прв во групите...можиш да отпадниш одма... А бо1 и мене ми е глупо ама јбг...нема време за бо3 да се игра...ќе треба 1 месец да трае турниров

Мене лично ми е глупо секој да игра со секого од причина што во ниеден спорт тоа не се практикува, зашто нели целта им е е-спорт и спорт на исто рамниште да ги донесат. А и малку е глупо сега кога си видел секој со секого како игра да глеаш пак исти натпревари, кој можно е пак исто да завршат. Ретки ќе бидат тие каде ќе има некој вид одмазда бар по мое мислење :)

Како бе не се практикува во ниту еден спорт?
Па фудбалскине лиги што формат користат? Секој со секого 2х.
И во кошаркарски лиги е исто, во ракоменти....

Се практикува, но ова е различен спорт и требаше да си остане на ланскиот формат. Боље беше некако, шо знам :cautious:

Како бе не се практикува во ниту еден спорт?
Па фудбалскине лиги што формат користат? Секој со секого 2х.
И во кошаркарски лиги е исто, во ракоменти....

Се практикува, но ова е различен спорт и требаше да си остане на ланскиот формат. Боље беше некако, шо знам :cautious:
Ова не е обична лига ова е светско првенство, на кое светско секој игра со секого?

Ова е интернационален турнир, и бидејќи не се води како Светско првенство во Дота 2 официјално, форматот си го праат како сакаат, т.е. ќе биде различен. Може не е у ред, али јбг.

Обично, на нешто што е официјално, без разлика за што и да се работи правилата се константни.

Ако DK престане да драфта на заебанција и почне сериозно - мислам дека ќе газат се' пред себе. Иако од досега виденото VG се една класа над сите. Баш ме интересира дали ќе продолжат така. EG, IG и NaVi ми се некако тимови од втор план. Евентуално Liquid би можел да се убаци некако меѓу првите.

Ова е најблиску што може да дојде до светско првенство зашто го организира креаторот на играта, престижот и наградата е најголема.Голема глупост прават што немаат константност во правилата на игра, ама ваљда ќе се стабилизира тоа.
За ДК, мислам дека се најголеми фаворити за освојување, мада многу зависи како и со кој ќе вкрстат во 1/2. Мислам дека ИГ-ДК нема фаворит и било кој од нив може да пројде. Се надевам дека ЕГ ќе го обели образот на западната сцена после срамот што се случи до сега (алијансата, емпајр, маус,фнатик аут)

Фала богу Aliiance испаднаа :love: не можам да ги поднесам

Незнам зошто сите ги мразите Алијансата за нивната rat dota -.- , а пред некој ден на мечот кој гледал и се сеќава liquid vs newbee 70 минути се играше заради newbee кои чекаа да се нафарма Hao 6 слота и ја изгубија и шо прајме сега? Знаеме сите дека сте нави фанови и само да се трола како денди и останатите да се праеме фраери ^.^ :facepalm:

Алијанс годинава беа неш слично ко шпанија...очекував ако не ништо барем дека ќе се пласираат понатака. Здравје догодина.
Нави фан сум ама као шо кажа артизи
Dendi>s4
Loda>>>>>>XBOCT

И мислам редно е да се замени. Единствена добра партија му беше кога играше супорт со тајдхантер.

П.С дај кажите кога се играт следечава фаза...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom