DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Најлоши игри се од 3.5 рејтинг до 4.5 секоја партија имат по 1 тип шо е сосем бескорисен(пиковат дум или фурион и легион и ојт в шума фармат пола сат умират 2-3 пати во најдобар случај и ни еднаш не го гледаш на мапа), а секоја 3-4 партија тип шо се раѓат и дирекно фидат кај нив на кули и спамат нешто како минатата партија го изнервирал некој и зато фидат.Ама сите се многу лоши, и тие шо фидет и тие шо си игрет нормално, еднаш победив партија 4v6 еден наш магнус фидаше првите 20 мин и пак изгубија тие, сакаја да турнет бараки 20та мин умреа 2-3 пати teamwipe и то е...
Мој совет ви е до 4.5 4.6 рејтинг да игрете буквално tryhard зш сите се многу слаби, и секогаш носите телепорт, буквално секоја партија имат дегени шо одет dive под 2ра кула некогаш и трета во 10-15-20 мин, то ти се буквално free kills.

значи нема што тука ја да правам рипорт кога некој секоја партија ја игра со 1500 лаг ... тука валве се криви зашто дозволуваат гомнари од русија да играат на eu west сервери !!!! Сакам да кажам дека по дифолт вакво нешто треба да јаде бан а не репорт.

Ја па незнам шо толку се потресувате сите за ММР. Голем кур... ретарди има секаде, зошто никој ништо не вели кога ќе падне некој таков во противнички тим па се изживувате на него. Селективна мемеморија...

Ја па незнам шо толку се потресувате сите за ММР. Голем кур... ретарди има секаде, зошто никој ништо не вели кога ќе падне некој таков во противнички тим па се изживувате на него. Селективна мемеморија...
Абе колку не е за потресување толку и е. Со поголем ммр ќе играш поинтересни партии (најверојатно) без фидери и со посалам луѓе, т.е. без руси. И јас ја играм повеќе за забава, ама па кога ќе погледнеш подетално се се сведува на тоа дека сите играме за ммр. Крај краева, лична сатисфакција е. На профилот се гледа колку имаш ммр, а не колку ти било забавно.

Иначе,
Е сега, имало ситуации и кога од моја сите играле супер, ама кое е тоа задоволство кога од другата страна пак има фидер? За такви партии па уште повеќе ми е жал.

2yxgbia.png

на почетокот губевме ногу алиravage + dream coil + supernova и црни им се пише :)

2yxgbia.png

на почетокот губевме ногу алиravage + dream coil + supernova и црни им се пише :)
Untitled.png

Теоретски изгубивме, практично тепавме :D

Иначе ако се праи муабет за буилд, што повеќе од ова? :нинџ:

Јас лично истотака не се замарам со ММR, при играње ранкед не се нервирам затоа дали некој фидал од моја или не.. 90 % од мечевите не ни пишувам на чат.. едино се нервирам ако некој намерно ќе фида.. пример ја сум отишол мид наместо него или ја сум земал кери... само заради ова се нервирам дур играм. Затоа си цепам нормални, а изгубам,а тепам или има фидери ич не ми е гајле :D
Порано и јас цркав од нервоза дур играв Дота, али видов дека од тоа полза нема.. тој што фида го заболе за мене или за другите што се нервираат.. така да пробајте да играте лабаво без нервоза, без разлика дали има фидери или не :)

Па пред скоро еден месец/два пак почнав да играм дота, немав играно од кецот, па ми требаше време да се прилагодам.До сега ми се нема паднато некој таков фидер како што го опишувате вие, намерно да фида оти некој мид си фатил пред него.
Мене друго ме нервира, кога играм на ал пик сите чекаат у последните 5 сек да одберат херој, да земат некој контра пик, или па уште полошо 5 пријатели и сите чекаат у последните 5 сек за контра пик.

Абе колку не е за потресување толку и е. Со поголем ммр ќе играш поинтересни партии (најверојатно) без фидери и со посалам луѓе, т.е. без руси. И јас ја играм повеќе за забава, ама па кога ќе погледнеш подетално се се сведува на тоа дека сите играме за ммр. Крај краева, лична сатисфакција е. На профилот се гледа колку имаш ммр, а не колку ти било забавно.

Иначе,

Абе брат разбирам јас. И мене ми е убаво кога ќе имам на пример 15 со ред тепано само поентава ми беше...зошто се жалаат кога ќе губат поради руси...а не се жалаат кога ќе тепаат поради истите.
Па пред скоро еден месец/два пак почнав да играм дота, немав играно од кецот, па ми требаше време да се прилагодам.До сега ми се нема паднато некој таков фидер како што го опишувате вие, намерно да фида оти некој мид си фатил пред него.
Мене друго ме нервира, кога играм на ал пик сите чекаат у последните 5 сек да одберат херој, да земат некој контра пик, или па уште полошо 5 пријатели и сите чекаат у последните 5 сек за контра пик.

Биди среќен дури не ти паднал некој таков. Има и тоа многу

Ја играв најнервозната партија во живот, таква некоординираност во живот немам видено, не ми се веруваше што гледам со очиве. Не знам дали да продолжам да играм после ова.

Ја играв најнервозната партија во живот, таква некоординираност во живот немам видено, не ми се веруваше што гледам со очиве. Не знам дали да продолжам да играм после ова.
Легни, отспиј вечерва, ќе ти помине :D

ајде некој ако може да појасни .... при купување компендиум поени од дота стор поените идат во армори прво па после се додаваат на компендиумот ? другар побара да му купам и него па викам да не по грешка ми ги додаде мене .. зашто нели има две опции да се купува од стор или преку книгата :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom