DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Satyr OP, Volvo pls nerf

[DOUBLEPOST=1402014961][/DOUBLEPOST]WE FOKEN LOST!!!

6BY62EY.jpg

Последно уредено:

Сакав да ставам key на fnatic, ама видов дека еден standing ќе му игра, си реков поубаво да си го чувам клучот. :D Браво за дечкото шо играше Tinker, rape му направи на DK и тоа 16 години само имал и прв LAN турнир мислам дека му било.

Сакав да ставам key на fnatic, ама видов дека еден standing ќе му игра, си реков поубаво да си го чувам клучот. :D Браво за дечкото шо играше Tinker, rape му направи на DK и тоа 16 години само имал и прв LAN турнир мислам дека му било.
Дај линк од утакмицата да видиме шо им направил.

Кое играчиште е excalibur аууу :cuc::cuc:

btw, втор е во Европа во MMR (6900) Excalibur. Ајде нека растурит пак, имам клуч ставено на fnatic против vg . :D

http://www.twitch.tv/beyondthesummit

Каква партија еј !!!!!!!!!!!! :eek::eek::eek::eek::eek::drk::drk::drk::drk: :cuc::cuc::cuc::cuc:

Последно уредено:
Европскиве тимови на турниров се тежок фејл. Ај фанатик ги разбирам, драфтаат поинакуз атоа што го немаат Ера, ама Нави не можат ни за мал прст да им се фатат на ДК и Вичи.
Американскине тимови очекувано беше да се далеку најслаби.
Многу подобар ќе беше турниров со Alliance, не сфаќам со што Нави заслужиле директен инвајт.

Мислам дека Алијансата ја одби поканата за турниров. Нави стандард од lower bracket до финале :)

Аlliance ја одби поканата поради WPC. Aко прифатеа тогаш од Кина ќе мораше да се вратат Шведска и за 2 дена да тргнат пак за Америка. Инаку моментално кинеските тимови се понапред од западните... Да се надеваме дека нема да биде така на TI

Аlliance ја одби поканата поради WPC. Aко прифатеа тогаш од Кина ќе мораше да се вратат Шведска и за 2 дена да тргнат пак за Америка. Инаку моментално кинеските тимови се понапред од западните... Да се надеваме дека нема да биде така на TI
Зар не играа квалификации и испаднаа? Или мешам со ESL турнирот.

Директно беа поканети, има и во компендумот.

Иначе мое мислење за Алијансата, намерно имаат одбијано зошто ќе ги измочаат некој од тимовите што се пласираа во клвалификациите. А како лански шампиони срамот ќе биде уште поголем.

Мислам дека Алијансата ја одби поканата за турниров. Нави стандард од lower bracket до финале :)
Баш! Секогаш така праат :P

Не се испаднати од никој турнир. Беа поканети директно, заедно со нави ама ја одбија поканата поради причините што ги пишав. Значи сега им се на ред Dreamhack, ESL и TI на крај

Директно беа поканети, има и во компендумот.

Иначе мое мислење за Алијансата, намерно имаат одбијано зошто ќе ги измочаат некој од тимовите што се пласираа во клвалификациите. А како лански шампиони срамот ќе биде уште поголем.

Баш! Секогаш така праат :P

Читај ме погоре зошто ја одбија поканата за BTS турнирот. За него правевме муабет

нема врска дека na'vi се слаби, цело време се заебаваат, играат лабаво пробуваат некои комбинации, инаку убедливо најинтересни за гледање се EG имаат ептен добри играчи ... незнам дали ја гледавте со DK партијата пик демон нага мирана рубик дарк сиер ... тоа е тој добар епик пик каде пак од друга страна муши класика queen of pain auto lock noob :D

Све може да се деси до ti4, во меѓувреме играчите се прилагодуваат на 6.81b, најфлексибилните и најнепредвидливите ќе имаат предност плус во однос на другите... dk и newbee ми се чини се благи фаворити, додека фаворити од сенка empire,ig,alliance,navi,lgd.
најпреценети eg.
The Summit турниров од друга страна не е на рангот на Starladder,WPC,Dreamleague нит парично нит репутационо нит форматно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom