DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Кажи ми дека ни си сериозен, демек лол и дота подобри од хон?
Не ми се верува бе, абе ти му даваш Мерцедес да вози тој ти вели не излегувам од Фичово. :confused::)

Фала на мерцедесот, ја со Ферарито ќе останам.

ХоН прашање е дали може точак да се нарече, не Мерцедес.

интересно ми е како покрај бифот меѓу дота и лол, имаат нешо заеднички - хејтање на хон
јако е како хон не е ни у равенка

ХоН прашање е дали може точак да се нарече, не Мерцедес.

Добро се преслушуваш?
Знаеш ли шо зборуваш, значи како прво да ја тргниме лол на страна, тоа е игра за мали деца (10-), не ја споредувам, е сеа, во ХоН подобро се направени хероите, и имаш многу нови и подобри херои за разлика од Дота2 каде шо се повторуваат истите од Дота од пред 100 години, ноу сенс, а ако ја немаш играно слободно влези, мавни меч мејкинг и земи еден херој, зумирај го и ќе видиш, е сеа дота 2 можи да има подобра мапа, во смисла на пореалистична, но е пренатрупана со непотребни работи и лесно можиш да се дезориентираш.
Но, не се споредува со ХоН момче, кажи нешто друго те молам, не ова. ;)

:pos:
Друже дота 1 е 5 пати боље од ХоН.
Играта е буквално бледа копија на дота1, да не праиме муабет за дота 2.

:pos:
Друже дота 1 е 5 пати боље од ХоН.
Играта е буквално бледа копија на дота1, да не праиме муабет за дота 2.

Хахаха ме насмеа, Дота 2 е копија на на Дота 1, а хон не е бледа копија, колорот е во 70% новете херои. Кис!

А и шо се расправам бе, сум забегал ако очекувам на тема "Дота" да ми речи некој ХоН е подобра.:tapp:

Хахаха ме насмеа, Дота 2 е копија на на Дота 1, а хон не е бледа копија, колорот е во 70% новете херои. Кис!

А и шо се расправам бе, сум забегал ако очекувам на тема "Дота" да ми речи некој ХоН е подобра.:tapp:

Ама го опна процентов...
Целиот концепт на ХоН е базиран на дота, тоа е факт. Кој која игра ќе ја игра е, нормално, индивидуално.

Добро се преслушуваш?
Знаеш ли шо зборуваш, значи како прво да ја тргниме лол на страна, тоа е игра за мали деца (10-), не ја споредувам, е сеа, во ХоН подобро се направени хероите, и имаш многу нови и подобри херои за разлика од Дота2 каде шо се повторуваат истите од Дота од пред 100 години, ноу сенс, а ако ја немаш играно слободно влези, мавни меч мејкинг и земи еден херој, зумирај го и ќе видиш, е сеа дота 2 можи да има подобра мапа, во смисла на пореалистична, но е пренатрупана со непотребни работи и лесно можиш да се дезориентираш.
Но, не се споредува со ХоН момче, кажи нешто друго те молам, не ова. ;)

На страна за која игра се работи, блодираниот збор не смееш да го користиш за вакви игри.
Едноставно звучи глупаво.
Користи го за игри каде што се обидуваат да го доловат тоа.

А дота 2 фала Богу ќе биде иста како и ДотА 1. Од како е најавена си беше кажано дека ќе биде целосно иста, освен визуелно.

Дота 1 и 2 се ист пример како и Кантер првите верзии и Source и Global Offensive.
Нема да биде исти 100 години.

Продаден Dota 2 курир за 38.000 долари
--- надополнето: 7 ноември 2013 во 12:18 ---
Страшно

Да ставеа диретајд оваа година како минатата ќе се собервме 10 души од форумов едните ќе го фидаат пуџ да качи многу стрент и по еден baby roshan да ставевме во инветорито :P, ама ете ништо не бидна :(

Ако знаете како да дискутирате ко што треба, повелете. Ако не, задржете си го мислњето за себе.

Hon is ded. Pls stop with ded gaems. Има луѓе на форумов да напраиме едно лоби 5на5?

Ако некој е за лоби можи да се пробаме зошто да не

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom