Fiend
смут џезер
- Член од
- 29 март 2012
- Мислења
- 947
- Поени од реакции
- 1.074
Не не е нај јак... Еве на пример PA можи да те отепа на еден удар... Друга предност на PA е тоа што таа секогаш ќе ти скокне прва тебе и под услов да се нафармани двајцата таа 100% ќе има абисал и ќе кркаш стан 2 секунди во кои може да те збрише како ништо.. Друга предност ако зборуваме за 1 на 1 е тоа дека на PA не и треба бкб против воид така да можи наместо тоа некој друг итем за дпс... Како и да е...во дота нема нај јак херој.. ако мислиш дека има тогаш си тежок нуб...без навреда... Дота не е игра 1на 1 туку 5в5 и како таква побитен е тимот одколку еден херој...
Кога се зборува за најјак херој нормално муабетот е за 1в1 така да доколку знајш да напрајш лоби, воедно и шифрите за 25 левел и голд, слободно пиши ми на ПП steamID. Фала шо ме потцети инаку мислев дота е игра 1в1 или 3в3, за 5в5 ретко сум слушнал кој игра, како и да е фала ти. Која предност на PA бе, мислиш на воид, дека него не му треба исто бкб против ПА, една свера и мислиш PA ќе преживее ? Еве и бкб да му стајме на воид, значи PA тогаш нема да има шанса ни да се доближи уопште. Муабетот е за 1в1.