DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Многу срање текстури.
Во рана фаза се ако се тазе сликиве, нема шанси со волку аматерски текстури да ги извадат.

Полека полека без настани се скурчува дотата... имаат готов мод нејча да го става + за сетови тие не ги праат сетовите тие само ги пуштаат во продажба. епа арно му е сеа нова дота че излези многу играчи че изгуба :S

Многу души го рекле ова... Претерано многу..секогаш го велат истото, за ВоВ, за дота за било која игра... Ова кога ќе излези крај, ако го нема ова крај...бла бла бла... ВоВ е сеуште најиграна игра, Дота и понатаму ќе биде играна игра без разлика дали тебе ти се скурчила или не, нема нов херој некое време ама затоа има еден куп апдејти и за прв пат од кога излезе дота 2 е понапред од дота 1 во апдејти... не е се во преостанатите 10 херои... Бадијала вакви муабети си правиш... Ни ќе изгуби многу играчи ни ништо...може само да добие понатаму уште толку

Нема да ви се верува, али некогаш ми фалат мрднатите руси на дотава :oops:

Кога бев низок левел често се нервирав што не може да се изигра една партија на раат, но сега некако ми недостигаат :icon_lol:

ахахахахахахаха вчера сретнав и на фејсбук на фан пејџот на Best VInes .

:pos:

Сега го гледав видеото со Волво, OMG!

Добро не ми е јасно, дали при ова има некој кој игра Дота 2?! :eek:

Ако више бирам копија на дота, лол пре ќе играм него хон.

Кажи ми дека ни си сериозен, демек лол и дота подобри од хон?
Не ми се верува бе, абе ти му даваш Мерцедес да вози тој ти вели не излегувам од Фичово. :confused::)

Кажи ми дека ни си сериозен, демек лол и дота подобри од хон?
Не ми се верува бе, абе ти му даваш Мерцедес да вози тој ти вели не излегувам од Фичово. :confused::)

Добро, сеа више интелигенција е у прашање..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom