DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Што има врска tower aggro со ситуацијава? :)
Зборот ми е кога ќе тргнат сите крипци по мене, ќе ги однесам на втора кула, која доколку првата не е уништена. нема ХП. Е сега ако во мејгу време успеат да ја уништат, продолжувам да ги носам крипците на 3та кула, така да и да изгубиме една кула, финтицата нема да им успее.
Ај изгледај го уште еднаш видеото. Земаат 2 кули за помалце од 5 минути, и притоа противниците им се максимум 3ти левел. Ти кога си го постигнал тоа?

И tower aggro го спомињам заради тоа што кога ќе ги повлечеш сите крипови кон втора кула, хероите сигурно ќе ти прават dive и ќе гледаат да те убијат, а после криповите ќе се вратат на прва кула да ја земат.
--- надополнето: 27 септември 2013 во 20:08 ---
Како левел 1?
Double pull знаеш што е?
Затоа го спомнав пак Axe :) Ако види дека му прават пул, ќе иде таму да им го поремети пулот. Сигурно нема Гиро да излезе противник против Axe со counter-helix и неколку крипови околу него.

Затоа го спомнав пак Axe :) Ако види дека му прават пул, ќе иде таму да им го поремети пулот. Сигурно нема Гиро да излезе противник против Axe со counter-helix и неколку крипови околу него.

Без разлика, било кои 2 АОЕ магии на левел 2 ќе ги соберат крипците, или пак малце да се координирани сите петорица да се телепортираат горе кога ќе дојдат крипците, ќе се напунат левели и фарм. Во случај крипците да не земат кула имаш ЕС лвл 1 со нула фарм, автоматски партијата е 4в5.
Стратегијава многу лесно се контрира.

Клипчето не е баш ново, ама нема везе, гледам деновиве е хит на кајгана :)

Без разлика, било кои 2 АОЕ магии на левел 2 ќе ги соберат крипците, или пак малце да се координирани сите петорица да се телепортираат горе кога ќе дојдат крипците, ќе се напунат левели и фарм. Во случај крипците да не земат кула имаш ЕС лвл 1 со нула фарм, автоматски партијата е 4в5.
Стратегијава многу лесно се контрира.

Тоа сакав да му го кажам, лесно ќе му ја разбијаш стратегијата со малку ум.
Зборот ми беше, баш кога ми направија ваква финтица бев со Windrunner топ сам. Првата кула ми ја турнаја, и толку беше, како што кажа подоцна ехп се наполнив :D

Дури сега видов дека на маркетот се продаваат разни итеми од инвентори.
Имам толку многу што до сега имам соберено 8.5 евра :D
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 03:46 ---
p.s. Ете му печалење од игра на батката што отвори тема :icon_lol:

Пушти линк, можда имам нешто вредно :D

http://steamcommunity.com/market/

Линков го имаш и на стим. т.е. маркет.
Јас во дотата си ги подредив ајтемите по Rarity и така еден по еден гледав кој колку вреди. Тие што мислев дека вреди да се продадам, ги дадов. btw до сега се 12 евра :D

jas imam okolu 3-mystikal 31-rare 35-uncomon 250-common
kolku denari moze da izvadam

Mystikal бе... :pos: :pos::pos:

Како ги читате зборовиве, исто и тој админот од Dota 2 Macedonia на фб, наместо mythical, пишеше mystikal. :D

Иначе, зависи кој ајтеми се во прашање, има некој mythical шо вредат по 5евра (некој и над 200 евра, ама не паѓаат во игра, колку шо знам), има некој шо вредат и 0.40 центи.

пс. Новите работи шо паѓаат неможат да се продаваат (освем да ги менуваш за клучеви, па после клучевите да ги продаваш на маркет).

Mystikal бе... :pos: :pos::pos:

Како ги читате зборовиве, исто и тој админот од Dota 2 Macedonia на фб, наместо mythical, пишеше mystikal. :D

Иначе, зависи кој ајтеми се во прашање, има некој mythical шо вредат по 5евра (некој и над 200 евра, ама не паѓаат во игра, колку шо знам), има некој шо вредат и 0.40 центи.

пс. Новите работи шо паѓаат неможат да се продаваат (освем да ги менуваш за клучеви, па после клучевите да ги продаваш на маркет).

хехе од телефон пишував и набрзина, иначе што е финтата треба да купав прво ајтем за после 30 дена да може да продавам?

и сеа како со виза картичка може да ставам пари у стим валет да купам некое ајтемче за да може да продавам? или со пајпал мора?

kako se prodavaat itemi vo dota??? dodeka igras ti pagaat itemi i mozes da gi stavas na prodazba????ili nekoj drug nacin treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom