DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Единствен е, затоа така :)
Има повеќе такви итеми.

и сеа како со виза картичка може да ставам пари у стим валет да купам некое ајтемче за да може да продавам? или со пајпал мора?

Да, треба да купиш нешто, па после 1 месец мислам требаше да се чекаш, да утврдат нешто, па потоа ќе можеш да продаваш.

230 долари за тотално бескорисен ајтем (всушност ни ајтем не е)... До кај стигна светов бе? :unsure:

http://steamcommunity.com/market/listings/570/Unusual Paint: Red

Ова е некој/а боја/ефект да му даваш на courier-он или нешто друго ?

ПС. Направете subscribe на каналов, има јаки работи за дотава, посебно Fails of The Weeks, урнебес се коментаторите. :D

^Не е точно дека треба да купи прво.
Јас без да купам, продавав кутии пред одредено време и така почнав. Имав некоја си пара 0.07$ ама небитно, од картичка ништо не внесов.
Единствено почекај па после продавај :)

p.s. Освен ако воведиле нови правила, мада не верувам.

Јас без да купам, продавав кутии пред одредено време и така почнав. Имав некоја си пара 0.07$ ама небитно, од картичка ништо не внесов.

Незнам за кај тебе, ама кај мене беше така. Прво, да купиш нешто, па после 1 месец да ги верифецирет парите таму нешто, па после можев да продавам.

и може да се пребацат на пејпал после парите од продадените ајтеми?

дали е нормален овој што ми бара за само еден обичен курир ? хахахах

52n9dd.png

^Види колку вреди курирот.
Има курири по 50 евра :D

дали е нормален овој што ми бара за само еден обичен курир ? хахахах

52n9dd.png
за 4 rares или за 1 клуч можеш комотно да го земеш курирот. Ја за Чаклс скоро 2 клуча + нешто rares дадов, ама барем интересен е :)

http://www.dotacinema.com/news/679-update
Нормални се овие бе?:eek:
Сеуште немам играно, ама кој курац мењале толку работи. Ептен посрани ми изгледаат новиве промени.

Swapped the medium pullable Neutral Camp with the small camp

Сапортите го јадат онаквото...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom