Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во однос на последици по здравје, да не почнуваме чичковски муабети колку е се индивидуално. Рак на бели дробови закачуваат и непушачи и спортисти, а пушачи и пијандури верглаат до стотка.
Бомбардирањето на НАТО направи долгорочни последици по здравјето во регионов кои не можат да ти ги направат сите штеки цигари во државава. Да не спомнувам индустрија со филтри кои ко деца по отепе да ги правеле.
Па како да не се споредуваме ебате беља ебате, кога сообраќајна казна во странство е дваестина од просечна плата таму, а кај нас е колку две плати?
Каква споредба да правиме друга?
Не ја знаат али ја живеат и умираат од неа. Имаме страшен пораст на малигни заболувања во земјава, и тоа не е зошто сме пушачи.za zal ovaa apsolutna vistina ne ja znaat pogolemiot broj na gragani![]()
А законите да се прифатат и спроведат.
А зошто да се прифатат кога огромен дел,поголемиот дел од популацијата е против?
Зошто да биде забрането пушењето? Зошто да нема одреден простор за тоа?
Кога последен пат проверив демократијата е владеење на мнозинството. А во кафичите мнозинството се пушачи.:wink:
Како знаеме дека е за?За да не биде нафрлање од ракав, дај го предлог законот на маса да дискутираме.
Башка, огромен дел од популацијата е за.![]()
Го немам законот јас. Ако го имаш дај го навака да видиме. Гледам баш по кафичиве и низ градов колку се за.Ептен. И коа ќе платат казна со мерак ја плаќаат и го благословуваат тој шо го донел.За да не биде нафрлање од ракав, дај го предлог законот на маса да дискутираме.
Башка, огромен дел од популацијата е за.![]()
Како знаеме дека е за?
Го немам законот јас. Ако го имаш дај го навака да видиме. Гледам баш по кафичиве и низ градов колку се за.Ептен. И коа ќе платат казна со мерак ја плаќаат и го благословуваат тој шо го донел.