Олимпија
Македонија во срцето!!!
- Член од
- 26 март 2008
- Мислења
- 5.625
- Поени од реакции
- 9.156
Се е како што треба во државава,па фалеше само уште законот за пушење да стапи во сила.

Како прво мој избор е дали јас ќе пушам или не.Втора работа е што не го терам премиерот да ми купува цигари(па со тоа да го оптеретам буџетот)затоа што сама си ги купувам цигарите и како трето јас сум таа која треба да знае дали е добро за моето здравје да пушам или не.Со овој закон мислам дека сите кафичи,ресторани,дискотеки треба да си купат еден поголем КАТАНЕЦ и да си ги затворат локалите,затоа што кафе без цигари не е кафе.А доколку владата мисли дека со 90% од нивните глупави закони(забрането печење ајвар,ракија,продажба на алкохол после 19:00 часот итн.........) ке влеземе побрзо во ЕУ и НАТО,се лажат.Замислете,уште немаме датум за преговори,а треба да глумиме дека сме во ЕУ

Сигурна сум дека оваа влада ќе изнајде закон за трошење на воздух и истиот ќе ни го наплатат.КАТАСТРОФАААААА
п.с.Порака до премиерот-да пресмета колку реченици имам напишано,да не не е според ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ

п.с.Порака до премиерот-да пресмета колку реченици имам напишано,да не не е според ЕВРОПСКИ СТАНДАРДИ