Doctor Who

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Секогаш ми е глупаво кога ќе го сменат докторот…ај да видиме што ќе биде сега :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
За која епизода пишува дечково у која шо вика дека некоја жена и дала на Клара број од Тардисот? Ич не ми иде у глава сценава?
Енибади?

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299
За која епизода пишува дечково у која шо вика дека некоја жена и дала на Клара број од Тардисот? Ич не ми иде у глава сценава?
Енибади?

Таа со вифито, Докторов ко ќе е кај монасите па оваа му ѕвони за интернетот. Со the great intelligence ќе да беше.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Требаше да има цела сезона, било спремно се, но Мет решил да си оди...
И самиот еве нели изјави дека можеби и згрешил што си заминал... Ама тоа е. Ајде го чекаме Капалди сега! :vozbud:

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.416
Поени од реакции
38.960
Ги изгледав сите доктори од 63та од првиот доктор до сега. Мислам дека никој нема да биде како Дејвид Тенант , перфектен доктор.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Ги гледав првите 2 епизоди со Кристофер, таа со куклите и и таа со уништувањето на Земјата... Ама не ми оставија некој впечаток.. Сакам да ве прашам дали вреди да ја догледам првата сезона или да почнам дирек со Тенант?

П.С. Moisturize me, moisturize me! :ROFLMAO:

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.728
Поени од реакции
12.758
Ги гледав првите 2 епизоди со Кристофер, таа со куклите и и таа со уништувањето на Земјата... Ама не ми оставија некој впечаток.. Сакам да ве прашам дали вреди да ја догледам првата сезона или да почнам дирек со Тенант?

Put it this way, ако не беше Кристофер и катастрофално лошите ефекти, можи и немаше да има Doctor Who сега, така да, да вреди, дефинитивно. Башка е и поприлично битен за приказната.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959

Гледај ги...истрпи ја првата сезона, вреди за понатамошните сезони и за приказната, оти сепак поврзано е се.

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165

Мене ми беше баш интересен деветтиот Доктор. Не знам зошто. Мислам дека нема да згрешиш ако си ја изгледаш цела сезона.

Kajgana Shop

На врв Bottom