Doctor Who: The Unanswered Questions of the Matt Smith Era
Требаше цела сезона да направат стварно... поубаво да објаснеа.
Туку објавија кога точно ќе почне новата сезона?
За која епизода пишува дечково у која шо вика дека некоја жена и дала на Клара број од Тардисот? Ич не ми иде у глава сценава?
Енибади?
И самиот еве нели изјави дека можеби и згрешил што си заминал... Ама тоа е. Ајде го чекаме Капалди сега!Требаше да има цела сезона, било спремно се, но Мет решил да си оди...
Put it this way, ако не беше Кристофер и катастрофално лошите ефекти, можи и немаше да има Doctor Who сега, така да, да вреди, дефинитивно. Башка е и поприлично битен за приказната.Ги гледав првите 2 епизоди со Кристофер, таа со куклите и и таа со уништувањето на Земјата... Ама не ми оставија некој впечаток.. Сакам да ве прашам дали вреди да ја догледам првата сезона или да почнам дирек со Тенант?
П.С. Moisturize me, moisturize me!
Гледај ги...истрпи ја првата сезона, вреди за понатамошните сезони и за приказната, оти сепак поврзано е се.Ги гледав првите 2 епизоди со Кристофер, таа со куклите и и таа со уништувањето на Земјата... Ама не ми оставија некој впечаток.. Сакам да ве прашам дали вреди да ја догледам првата сезона или да почнам дирек со Тенант?
Мене ми беше баш интересен деветтиот Доктор. Не знам зошто. Мислам дека нема да згрешиш ако си ја изгледаш цела сезона.Ги гледав првите 2 епизоди со Кристофер, таа со куклите и и таа со уништувањето на Земјата... Ама не ми оставија некој впечаток.. Сакам да ве прашам дали вреди да ја догледам првата сезона или да почнам дирек со Тенант?