Doctor Who

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
originalnata serija e toa, remakot pocnuva od 2005ta ili prodolzenie kako I da mu ide.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 23:25 ---

:pos::pos:
А зошто ја цело време мислев дека оригиналната серија го има носено истото име ? :eek:
The more you know.. :)

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Пародија е Inspector Spacetime. Постои како серија, ама само во универзумот на Community, wot се збунил нешто. :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
It takes one to snow one (ja se smeev so tebe Matt, neka se gonat drugite :D)

Убава и новава придружничка. Mindphuck mi se desi koga potsetija deka e istata od the prison of the daleks.

PS introto.. :drk:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Winter is coming in Doctor Who. :vozbud:
Секој еден ситен детал од епизодава го обожавав, еден од подобрите Christmas specials. Јас и со Strax си се смеев, толку добро знаат да направат секое едно ебено нешто да изгледа симпатично. Па и bloody Ian McKellen како the Great Intelligence.

Мене пак за Oswin ми беше изненадувањето кога и се случи тоа на почетокот од сезоната, затоа што претходно ептен се шпекулираше дека баш таа ќе биде новата придружничка, но веднаш по таа епизода се дозна дека ќе се врати во Christmas Special-от. Како и да е, ептен е добра, преубава, а и како актерка ми изгледа подобра од Karen Gillan. Исто така одличен storyline и креираа, ќе биде интересно за гледање.

Matt Smith = Master of the Universe, ова де, Time Lord, растура човекот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Andrew

ќ
Член од
27 октомври 2011
Мислења
5.832
Поени од реакции
15.261
Дечки мина 2012 и проверете колку се сеќавате од епизодите шо ги глеавте. Ја направив 178 поени :)

овде :)

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
Криво ми е што многу каснам со епизодиве :(
Ај еве ви едно со Тенант, епизода од Базкокс што накај dr who ја истераа :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363

Ането за следна Ху девојка, Бонд девојка, и сите останати фимејл партнерки на главни херои во филмови/серии.
Ането за следен Вотсон на Шерлок ! :D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
The Face of Boe is Harkness!!! :eek:

Каснам, тек сеа ја завршив четвртата сезона. Иначе, сеа сфаќам колку само украле од серијава во Fringe, Avengers и во многу други серии и филмови...

Kajgana Shop

На врв Bottom