Doctor Who

• Креатор на темата Креатор на темата Intex
  • Време на започнување Време на започнување
Eпизодите со weeping angels секогаш биле најзакон!
А 7х5.. :cuc:

Eddard Stark кажи што сум испуштил, каде се имаат сретнато докторите?

Eпизодите со weeping angels секогаш биле најзакон!
А 7х5.. :cuc:

Eddard Stark кажи што сум испуштил, каде се имаат сретнато докторите?

Time Crash
Тука се среќава со петтиот доктор. Пак го изгледав сега пред да го постирам, ептен е забавно. WIbbly Wobbly TImey Wimey.

Гледај го и ова, мислам дека ја немаа вклучено оваа сцена целосно во серијата.

Штом веќе тргнав да постирам....Do you fancy Billie Piper sir? :pos:

Infinite amount of fun нуди серијава.

550310_556213317726033_831473045_n.jpg

најдете го Докторот, Тардисот ,Ејми и Рори :)

Time Crash
Тука се среќава со петтиот доктор. Пак го изгледав сега пред да го постирам, ептен е забавно. WIbbly Wobbly TImey Wimey.

Гледај го и ова, мислам дека ја немаа вклучено оваа сцена целосно во серијата.

Штом веќе тргнав да постирам....Do you fancy Billie Piper sir? :pos:

Infinite amount of fun нуди серијава.

:pos::pos: fuckin Donna

Ова со првиот доктор го имам гледано. А тоа со парадоксот не ми беше. Малце ретардирано е за пребарување, спешлс, minisodes..
Инаку сега гледав prequel на Christmas special eпизодата која треба да искочи. Свежа е по торентиве.

Приказните од 5та сезона наваму одкога Мофат е главен писател се тотален mindfuck.Цел ден да разглобуваш пак нема да сфатиш целосно.Time travelling at it's best (y)

На изглед е далеку, далеку зад Роуз и Ејми, останува после Божиќ да видиме како глуми :)

Според мене ќе биде пополезна отколку овие двајцава што си идат. Let's face it, these guys were a dumb lovey dovey couple. Мене Роуз ми беше ругоба иначе :pos:

Christmas special чекам ко божиќни поклони што чекаат во уса. Инаку се согласувам, Мофат ерата е тотален мајндфак, све поврзано, башка епизодите се ептен искомплицирани in a good way. Во теорија ја убива во поим секоја серија со тајм травел. И многу ќе ми фалат Рори и Понд, кое финале само.. weeping angels епизодите ми се најпреомилени!

Weeping Angels ја имаа една од најдобрите епизоди во целата историја на ТВ сериите (Blink), and that's a fact. I mean that episode had it all, albeit little screen time of the Doctor, но по прв пат се појавија ангелите и целиот нивен концепт ми беше нешто неверојатно, па преслатката Carey Mulligan која што од тука и ја открив, сценариото беше совршенство if there is one, and so on. Колку само бев возбуден преку сите 40 минути од епизодата, and it still blows my mind after a few years, а тоа е доволен доказ за мене колку е нештото добро направено.

Blink беше најстрашна епизода од Доктор Ху, дури и мислев дека не е воопшто Доктор Ху туку некоја хорор серија.Сеуште ми е страв од ангелите :unsure:.
Во споредба со Мофат, приказните на Дејвис изгледаат дури и детски....сетете се на салцата такозвани Adipose :pos:.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Има некој во ПП да ми прати линк од сезониве (или сезона не знам како е) со новиов доктор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom