.Sky.
Заменик министер без титула
- Член од
- 15 февруари 2013
- Мислења
- 6.857
- Поени од реакции
- 7.241
- Локација
- На Венера
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Повеќе пати алудирав на темава, да се бришат тие кои ја имаат сокриено добивката, ама ете никој не реагира. Темава е добивка, а не „погодени утакмици“. Таквите ставајте си ги во некоја друга тема.
Drugar kakvi iskustva imas so ovaa kladilnica EVROTIP? Otvorile i niz sk pa gledam dosta siroka ponuda...![]()
Лака лова бајо мој....
Конечно по 2 и кусур месеци да завршам еден викенд со плус(300 денари)...ама кој ти ги дава....
Ко сум пичица и не уплатив вчера некоја банка плус,ама ако уплатев ќе ме заебеше некоја сигурно...
За ракометите бев преубеден дека сите ќе влезат без проблем(освен Киелце)ама немав други за да направам коеф па се испичкав...
Важно го скршив малерот...Бурнмаут,Спарта Прага,педери,посебно Бурнамут....Ќе бев салам ќар,вака се тешам...
Кој ми е крив шо не ја пишам Легија и ќе го промовирам Бурнмаут во премиерлига,така ми треба...![]()
Ovie se eks Evrogol,so razlika so najverojatno sega za razlika od porano imaat daleku pogolem kapital,eden kup kladilnici otvorija.Drugar kakvi iskustva imas so ovaa kladilnica EVROTIP? Otvorile i niz sk pa gledam dosta siroka ponuda...