Плус имав во Спорт Лајф Иниеста во тек со 6 коефициент. И на едно ја имав 2-2&4+@10.1 коефициент, ама ок е. Ги имав и Алвеш со 9 коефициент и Нејмар, не влегоа ама ептен ми е мило за тоа фанчињата нивни. Ти му кажуваш си имаш двојка играно и си навиваш за Барса, дава Бензема гол и ми урла пред ТВ. Како попарени си одеа после, ем тимот им изгуби ем фрлија големи пари.
3700 добивка со 900 уплата вкупна. И вчера на едно Челзи дава 2 во прво и 1-1&3+. На едно го фатив и 1-1&4+ ама дрвата на Мојс 2&3+ од 30та минута. 4500 + - во ќар викендов.
И криво ми е што секогаш во секое класико ставам прв црвен за Реал, сеа не стаив. И на 3-2 имаше 11,97 за двојка во живо. Еден баш пред мене го исплаќаа и додека го исплатија свирна пенал за 3-3. После не се исплатеше да ризикувам толку.
Не можам да се жалам.
Од петок, сабота и недела. Посебно ми се кејфски оние 2 тикети со по 2 утакмици ГГпрво, на 50 - 60 уплата на нив до 1к, другите исто се негде меѓу 1000 - 1500 добивка, со уплати од 200, 300, 400
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.