Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки да не има некој искуство со исплата на изгубен тикет? Изгубив добитен тикет од Вил Хил, а си ги знам утакмиците и кој и во колку саат ми го куцал.
Мислим дека ти е џабе све тоа,ако го немаш кодот на тикетот,за жал тешко,али иди пробај.

Дечки да не има некој искуство со исплата на изгубен тикет? Изгубив добитен тикет од Вил Хил, а си ги знам утакмиците и кој и во колку саат ми го куцал.
Знам 2-3 примери каде што исплатиле а во еден бев учесник и јас. Изгубив добитен тикет и појдов им објаснив кои натпревари на која локација и во колку часот (од прилика) се уплатени. Тој на шалтерот ми рече има таков тикет ама за жал во мојот случај некој веќе го нашол и ми го покажа преку шалтер :( Некој си ги подигнал парите. Појди што побрзо додека не го најде некој друг па да те снајде истото :)

Знам 2-3 примери каде што исплатиле а во еден бев учесник и јас. Изгубив добитен тикет и појдов им објаснив кои натпревари на која локација и во колку часот (од прилика) се уплатени. Тој на шалтерот ми рече има таков тикет ама за жал во мојот случај некој веќе го нашол и ми го покажа преку шалтер :( Некој си ги подигнал парите. Појди што побрзо додека не го најде некој друг па да те снајде истото :)

Фала на одговорите. Како и да е, одма наредниот ден го побарав тикетот на местата каде што се движев откога го уплатив и за среќа го најдов стуткан фрлен. :)

Фала на одговорите. Како и да е, одма наредниот ден го побарав тикетот на местата каде што се движев откога го уплатив и за среќа го најдов стуткан фрлен. :)
Reakcijata...
images

:D

Union Berlin II - Leipzig 2 1.35
Crvena Zvezda - Hajduk Kula 1 1.20
Porto - Rio Ave 1 1.20
Real Madrid - Galatasaray 1 1.30
На 200 уплата, 500 денари добивка, ако одземам трошоци за друго ливче од 100 денари шо не излезе, две кафиња и цигари, денеска сум у плус 70 денари :)

Нешто ситно денес, да ме врати во живот за викендов :)

Петролеро - Национал 1
Челзи - Рубин 1
Невилс - Лара 1-1

Уплата 100
Добивка 614

Јас имав такво искуство пред 2 год некаде..

Им кажав се и јас кој беа утакмиците, во колку часот и добивка, ми рекоја да чекам 2 недели и ако не дојди никој со ливчето за да исплати ( а немаше шанса да дојди оти јас го искинав и го фрлив по шо ми губеше Хелинборг 0:1 во 93' :D ) ќе ми го исплатат. Поминаа 2 недели појдов и рекоа неможеле да ми исплатат туку само да пуштам ливче во износ на уплатата.. најдов утакмица со 1.10 коеф ја изиграв и тоа беше тоа. Сега незнам како е.

ОН топик:

553779_10200423560824337_1662455714_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom