Добивка

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
И јас ја фатив, страшно местена утакмица :D

Така некако личеа головиве посебно на Торино тие, инаку мислам дека ќе изгубеа. Јас ја играв X оти одев на логиката дека и двата тима се тука некаде според јачина + не е никој многу па поделбава на бодовите им е најдобро решение.

546007_10200429137163742_133835668_n.jpg

48130_10200429152604128_1334712276_n.jpg

18008_10200429139963812_365961602_n.jpg

Позззззззз :ROFLMAO:

Зашто бре сите криете уплата? :)
Ни јас не знам. Не е срамота и ако си уплатил 20-30 денари, а истотака не е срамота и ако си ставил повеќе илјади на ливче. Не знам зошто некој би ја криел уплатата.

Ни јас не знам. Не е срамота и ако си уплатил 20-30 денари, а истотака не е срамота и ако си ставил повеќе илјади на ливче. Не знам зошто некој би ја криел уплатата.
Во право си еве vidooq игра со голема уплата на помали коефициенти а другите имаат многу утакмици и добри коефициенти па глупаво е да се крие уплатата секој си игра колку што му е стандардот .
бтв vidooq ти се посреќило за роденденов :)

Во право си еве vidooq игра со голема уплата на помали коефициенти а другите имаат многу утакмици и добри коефициенти па глупаво е да се крие уплатата секој си игра колку што му е стандардот .
бтв vidooq ти се посреќило за роденденов :)
...или секој си игра како што мисли дека треба. Еве моите уплати се движат од 50-200 најчесто и ретко од 200-1000 (неколку пати годишно). Со помалите уплати често бркам и 100-200 коефициент и не можам да се пожалам, ќар сум:)

Хухуу, Серена веќе се откажав после првиот сет дека ќе ја фатам сепак излезе невозможното. Ме испоти максимално
Серена 1 хеннд. (-6.5)
Челзи 1
Ајакс 1
со 1000=3100
Ме мрзи да сликам

300 den e uplata na moeto taka go slikal drugarot toa zaednicko ni bese. Imam uste edno 222 den dobivka 21.250 toa utre ke go stavam od mob ne biva kaj mene.

Добро е, барем на нула сум од дводневно коцкање. Ме спасија денес:
Челзи - Сандерленд 1(многу пцуење на полувреме)
Ајакс - Хераклес 1 (многу пцуење кога добија црвен Ајакс, ама си се средија они)
Наполи - Џенова 1 (чудесија, тука немаше пцуење, фалби само за Пандев :))
Валенсија - Ваљадолид 1 (најмногу пцуење и испотен гз тука, ради промашен пенал, примен гол и тортурата шо ми ја правеа до 90 минута)
Олханенсе - Бенфика 2 (тука пцуев само до полувреме, оправија си се они)

Хухуу, Серена веќе се откажав после првиот сет дека ќе ја фатам сепак излезе невозможното. Ме испоти максимално
Серена 1 хеннд. (-6.5)
Челзи 1
Ајакс 1
со 1000=3100
Ме мрзи да сликам

Ова ми е трет пат досега, кога сум уплатил финале во тенис на големи суми, играчот на кој сум типувал, го губи првиот сет...
Надал со Дел Потро, Мареј со Ферер, и сега Серена....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom