А
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Даваат 3 минути продолжение а Торино изедначија последна акција во 93.15+ секунди.. кога сака-сака
Прегледај го приврзокот 61675
И јас ја фатив, страшно местена утакмица![]()
Ни јас не знам. Не е срамота и ако си уплатил 20-30 денари, а истотака не е срамота и ако си ставил повеќе илјади на ливче. Не знам зошто некој би ја криел уплатата.Зашто бре сите криете уплата?![]()
Во право си еве vidooq игра со голема уплата на помали коефициенти а другите имаат многу утакмици и добри коефициенти па глупаво е да се крие уплатата секој си игра колку што му е стандардот .Ни јас не знам. Не е срамота и ако си уплатил 20-30 денари, а истотака не е срамота и ако си ставил повеќе илјади на ливче. Не знам зошто некој би ја криел уплатата.
...или секој си игра како што мисли дека треба. Еве моите уплати се движат од 50-200 најчесто и ретко од 200-1000 (неколку пати годишно). Со помалите уплати често бркам и 100-200 коефициент и не можам да се пожалам, ќар сум
Хухуу, Серена веќе се откажав после првиот сет дека ќе ја фатам сепак излезе невозможното. Ме испоти максимално
Серена 1 хеннд. (-6.5)
Челзи 1
Ајакс 1
со 1000=3100
Ме мрзи да сликам