Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
ке се раздужам таму кај што сум должна,а останатите нека почекат

Го глеал ли некој филмот Брустеровите Милиони ? :)
Типот сакаше а неможеше да потроши одредена сума на пари (милиони ама незнам колку) пошто кај и да ги фрлаше му се враќаа назад..така да не е лесно да ги потрошиш ;)

шо бе не е лесно :D:D:D дај ми ги да видиш....:pos2:

ке се раздужам таму кај што сум должна,а останатите нека почекат

аман бе станува збор за 10 милиони, човече колку си должна ти??? :)

Јас би ги вложила повеќето пари во некој си бизнис, со останатите ќе си патувам и патувам низ светов, ќе си направам една куќа по мој вкус (дада ќе ми ја прави:pipi:), едно ферари мора да си купам. Па понатаму од бизнисот вајда ќе има пари и за гоoooлем луксуз :)

Ке го купам КАКА и ке го носам у Интер хахаха

Прво ќе се опремам јас...се по список..па праам едно фестивалче во земјава ко шо заслужува, па ќе им даам на земјоделците и на сите социјални случаи колку толку една премија од мене, и одам на Куба и не се враќам повеќе! :pos: И моите ќе ги осигурам исто пред да отидам :)

Ке го купам КАКА и ке го носам у Интер хахаха

ова намерно пиша :)
со 10 милиони ни копачките не можеш да ги купиш.
Отвори тема како ќе потрошите 100 милиона па тогаш планирај го Кака :)

prvo da gi dobijam jas...pa posle ke razmisluvam so ke im praam:D:D:D

Паа најверојатно би го прошетала целиот свет прво, сите дестинации што ги сакам :) ...и тоа си го земам друштвото :)... Нешто би дала во хуманитарни организации ..и другото ке смислам коа ке ги имам! :)

Може не половина ама ќе дадам одредена сум на пари во добротворни цели а другата половина за мене и ќе имам да извадам еден добар живот..

3 мил. у добротворни цели, 5 мил. инвестирам во некој бизнис, 1 мил. за исполнување на сите желби што ќе ми паднат напамет и 1 мил. за црни денови. :)

ke si kupam kuka vo Los Angeles,Hawai, Spanija,Avstralija. Pa ke si kupam tri cetri koli, pa ke go prosetam cel svet, ke investiram vo nekoj biznis i to...

Ќе дадам 9 милиони во добротворни цели и 1 милион за мене нека остане, не би купувал ништо посебно, само тоа што ми е потребно за да живеам.

Прво ќе шетнам сегде, да ме видит светов. После ке си го купам секое единсвено нешо шо ми се свиѓа ( немам некои екстремни желби за куќи, коли...) после ќе пробам то шо можам на пријаелите да им угодам и после во добротворини цели за деца ке ги дам парите ама ке зачувам за црни деној ... И тоа... не ми текнува сеа друго , а сигурно попосле ке ми текни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom