Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Coke, bitches and hoes, the usual. А и брзи коли. Пола од парите ќе ги инвестирам пошо малку ќе ми дојдат 10 :icon_lol:

Ќе платам луѓе да ги срушат сите моронски градби во метрополата, истовремено.

Едно куќиче за татко ми во тиквешко езеро што од секад сакал а заедно со куќичето да има и двор такво што сака мајка ми.Би средил и да имаат време, да одмараат , уживаат итн
За мене едно собиче во Хаваи и за брат ми исто така ..............
би обезбедил и на тие луѓе кои не добиле ниедна шанса да просперираат
обуки за несовесните луѓе
итн итн итн

Прво бегам Индиа па после Амстердам(е овде ќе потрошам многу пари :pos:). После не знам , ваљда ќе продолжам да шетам по светов пошо авантурист сум во душа. Обавезно ќе ги посетам скоро сите поголеми psytrance фестивали. Материјални работи многу-многу не сакам. Посебно премногу луксуз.
Друго не знам .... знам само дека ќе имат многу забава и провод :D all around the world
Дај некако да ги добијам па после ќе прајме муабет :icon_lol:

Најпрво со 10-те милиони евра ке си обезбедам приходи доволни за да немора да зависи од плата моето семејство. Значи би вложил некаде каде ке ми се враќа секој месец доволно. Потоа би си обезбедил нов дом. И еден или два автомобила. Обавезно би чувал едно или две големи расни кучиња кои ке ги носам по изложби. Секој месец обавезно би донирал сериозни парични средства на места каде е најпотребно. Најглавната и најбитната работа ми е што ке можам да си обезбедам со толку голема цифра одење кај големи учители ширум светот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom