Добивате 10 милиони евра, како ќе ги потрошите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Најверојатно прво ќе си купам неколку стана, музичка опрема и музичка продуцентска куќа, а другите ќе ги спичкам на другари, алкохол, шетања...

Ако остане нешто ситно - у банка.

ооо камо срека да ги добијам,ама нема никакви шанси за тоа.Прво ке прошетам низ многу земји,па ке си купам стан, викендица, добар џип, хотел во охрид, потоа ке отворам некоја фабрика во моето напатено грдче за да може да живне малку градот, па ке им купам некое поклонче на оние што заслужиле, ке дадам некоја пара на помош на кого му треба а остатоко што ке ми остане ке го чувам за црни денови.:toe:

Ке купам неколку стана, скапа кола и ке започнам бизнис со софтвер :wink: Другото во банка

Хм многу пари се може се да се направи.
Најпрвен една луксузна куќа опремена со се и сешто,една фирма која ке се занимава со одледување на едно 70 хектари јаболка,круши и слично.
Другото ке иде у банка и ке се размислува за проширување на бизнисот :)

Ќе купан 2 стана во London, студио во Paris....
станови во Скопје....
и ќе живеам од кирии...
може и едно кафанче и едно кафиче...да не ми биде досадно...
скромно станче во Центар
и ќе се пензионирам.....

Па вака....ке си направам многу убава и голема кука...ке си купам вила на фији да идам со росонерка и маца_кака....ке ја направам куката на баба ми у србија...на сие блиски по 1000 евра....дел во банка(охохо камати едно друго)....дап..сум рекол дека ако имам многу пари ке направам црква у населбава кај што живеам ....и ке дадам да се изградат станови за децата од улица да имаат кров над глава гревчиња се...

ке купам апарати за ренген,ке отворам приватна ординација и едноставно ке перам пари!Е после ке шетам по светот,ке уживам,ке кулирам....

ке купам апарати за ренген,ке отворам приватна ординација и едноставно ке перам пари!Е после ке шетам по светот,ке уживам,ке кулирам....

Мислиш ке правиш пари...зашо ако периш тешко да ке шеташ:)

Ќе си купам/направам убава куќа,ќе си купам фина кола,ќе вложам едно 2-3 милиона евра во ФК Тиквеш(Кавадарци)ќе го однесам во Европа и другите ќе ги ставам у Швицарска банка:tv:

со дел од парите ке си направам добра кука тука во МК , со другиот дел од парите би го прошетал светот ако остане а сигурен сум дека ке остане би си купил неколку коли пред се мерцедес СЛР нешто бизнис и така :toe:

одма одам некаде на патување и на шопинг се подразбира ;):smir:

9 милиони на исплатлива инвестиција .
1 милион на лични трошкови (кола,стан,шопинг)

прво сто ке направам купувам некоја добра кука со голем двор
си купувам некоја јака кола
отварам кладилница и купувам 5 6 стана ги давам под кирија
и влозувам во фудбалски клуб од 3 лига ги носам во европа а
остатокот за црни денови во банка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom