- Член од
- 4 август 2012
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 57
Чекај, значи овој Мај е извлекувањето, а не наредната година, така?Уште помалце од две недели до извлекувањето feeling excitedили whatever
?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај, значи овој Мај е извлекувањето, а не наредната година, така?Уште помалце од две недели до извлекувањето feeling excitedили whatever
?
Чекај, значи овој Мај е извлекувањето, а не наредната година, така?![]()
И како да видам дали сум извлечен? Кој е точниот датум кога треба да проверам дали имам добиено виза?
Патем, го чувам идентификациониот код, но тука пишува дека форматот треба да започнува со 2014ххххх..., а кај мене започнува со 2015хххх... па ми вика дека не е валиден кодот.
значи од 1ви мај да проверуваме одговор во мејл , а дечки ? До која дата отрпилика стига одговорот ? или не мора да е на почеток на мај ?
Ајде нека излезе среќа оти заглавивме тука![]()
Од 18:00 часот ќе можат да се видат резултатитеКога ќе испаднат резултатите бе?Или рано е у ЈуЕсЕј уште.
Среќно на сите наредни избори да гласаме од дијаспората.![]()
Да, ќе знаеш на 1 мај 2015.Да ве прашам ако аплицирам оваа година во октомври-ноември кога и да почне. Ке дознаам дали сум извлечен Мај следната година? Еве ме извлечат на среќа кога ќе знам кога се ќе е средено за да идам во јиесеј?