Добитници на лотарија за САД

• Креатор на темата Креатор на темата noname7
  • Време на започнување Време на започнување
И како да видам дали сум извлечен? Кој е точниот датум кога треба да проверам дали имам добиено виза?

Патем, го чувам идентификациониот код, но тука пишува дека форматот треба да започнува со 2014ххххх..., а кај мене започнува со 2015хххх... па ми вика дека не е валиден кодот.

И како да видам дали сум извлечен? Кој е точниот датум кога треба да проверам дали имам добиено виза?

Патем, го чувам идентификациониот код, но тука пишува дека форматот треба да започнува со 2014ххххх..., а кај мене започнува со 2015хххх... па ми вика дека не е валиден кодот.

Чекај го мај месец...сериозно.

значи од 1ви мај да проверуваме одговор во мејл , а дечки ? До која дата отрпилика стига одговорот ? или не мора да е на почеток на мај ?

Ајде нека излезе среќа оти заглавивме тука :D

значи од 1ви мај да проверуваме одговор во мејл , а дечки ? До која дата отрпилика стига одговорот ? или не мора да е на почеток на мај ?

Ајде нека излезе среќа оти заглавивме тука :D

Тука, не на маил.

Треба да се логираш на страната со кодот кој си го добил кога се пријавуваше. И така проверуваш..

Кога ќе испаднат резултатите бе? :D Или рано е у ЈуЕсЕј уште. :P

Среќно на сите наредни избори да гласаме од дијаспората. :D

Кога ќе испаднат резултатите бе? :D Или рано е у ЈуЕсЕј уште. :P

Среќно на сите наредни избори да гласаме од дијаспората. :D
Од 18:00 часот ќе можат да се видат резултатите :D

Да ве прашам ако аплицирам оваа година во октомври-ноември кога и да почне. Ке дознаам дали сум извлечен Мај следната година? Еве ме извлечат на среќа кога ќе знам кога се ќе е средено за да идам во јиесеј ;)?

Проба некој да влезе, да провери..? Како што гледам уште е од 2014 за проверка...

Да ве прашам ако аплицирам оваа година во октомври-ноември кога и да почне. Ке дознаам дали сум извлечен Мај следната година? Еве ме извлечат на среќа кога ќе знам кога се ќе е средено за да идам во јиесеј ;)?
Да, ќе знаеш на 1 мај 2015.
Некаде најкасно до септември 2015 ќе имаш право да ги доставиш документите, да идеш на интервју до кај април, а да заминеш до октомври 2016.[DOUBLEPOST=1398960607][/DOUBLEPOST]Capture.JPG

Последно уредено од модератор:
Ништо ни јас ни девојками... there is still next year... :D

Ништо ни јас...догодина здравје :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom