До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
ednas si dojdov doma pred 5.Si poimislija deka negde sum naprail belja,sum se stepal so nekoj i sum ja kidnal nakaj doma :D takada...pred zori i da sakam ne smeam da se priberam :)

коа сакам се враќам...ама кога ќе се вратам е тогаш....:D

Правило на мама: После 12 мора да и се јавам колку време ќе закснам...највеќе имам закаснато сат и пол...освен за нова год кога се вратив во 4:pos2:

mozam da sedim do kolku sakam(neograniceno) ama posto najcesto mi e tapa po grad, si doagjam nakaj 1,2 saat

Не ми е ограничено али не претерувам, се враќам кај 2-3... :wink:

До колку сакам под услов на секој 2 саати само да титнам дека сум добро. Ама колку им титкам тоа да не коментирам. Сепак никогаш не седам многу до 3 и 30 максимум.

За излез фала богу не сум ограничен:toe:....ама у 9 во кревет кога ке видиш е најдобро(да бе да ако се лажеме):baeh:

Помина таа кога имав временско ограничување!!!сега се враќам кога сакам и не давам никакво објаснување каде/што/зошто:toe:

Nemam ogranicuvanje do koga da sum izlezen,do koga sakam setam i izleguvam i nikoj ne mi brani.

И јас немам ограничување. Бидејки Струмица е мирно место, и кога да си дојдеш не е страшно. А не во Скопје, манијаци, крадци, тинтири минтири:tapp:

И јас немам ограничување. Бидејки Струмица е мирно место, и кога да си дојдеш не е страшно. А не во Скопје, манијаци, крадци, тинтири минтири:tapp:

да да струмица е мирно место и до колку сакаш ке шеташ нема ништо да ти биде :smir::smir:

до колку сакам до толку ... ама јас си идам накај 1-2

до колку сакам не сум ограничена до колку да седам ама гледам за викенд да се вратам до 2 или 2 и 30 а преко недела до 1

Зар и вакви работи постојат уште одкога ќе напуниме 18 години ? Ај за девојки до некаде ама за машки не гледам заашто да не. Лично за мене ако зборам ... немам ограничувања

мене мама ми рече рано да си идам дома.. со поден да се враќам.. и од тогаш почнав во 6...7 сабајле... да се враќам... :pos2:

добро...темава....
ипак заборавив дека има уште тинејџери на форум.. тие нека му ја мислат.. лолз

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom