До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
навечер дозволено ми е да останам најкасно до 2 часот , па и што да седам покасно кога во тетово немаме ни каде да излеземе ни ништо само 2 до 3 кафиќи и тие се затвараат за еден месец па може и помалку. :pos2::pos2::pos2:

Не ми кажале до кога да си дојдам домаа!
Ама сепак ако е добра забавата знам да си заглавам финоооооо, ако не ... право дома!

Имам неограничен излез,може некоја вечер ако ми е интересно да се приберам во 4-5,а може ако е ного тапа да се врнам и во 1-2 значи се зависи од тоа колку мене ми е интересно и со кое друштво сум.

па немам ограничување.... ама тато ми рече кога ке се вракам да купам леб.... да не ми се смееле комшиите.

До кога сакам :) Ама им кажувам колку планирам

Зависи колку е интересно :) Моите ми викаат глеј после 2:30 не се задржувај али ја си идам дома у 3 или 4 :)

Немам ограничено ама во последно време се порано се враќам оти досадно е низ кафичи и барови.

Ми се има случено и тоа со колата се враќав и ме гледаа како од марс да сум паднат. :pos2:

неам ограничено ,али обично накај 3.30 , 4.00 се вракам .а некад и не се вракам али благовремено ги известувам моите родителчиња хахаха

беше тоа некогаш...кога ми викаа да си дојдеш тогаш и тогаш....уствари, никад ми немаат стриктно кажано во толку саат. ама се знаеше во осмо одд. до 12:pos2: во прва до 1 итн...е летото пред 3та не се прибрав дома. си одев пред да одат на работа моите. од тогаш, па до сега не им е битно кога си идам и им е чудно ако си дојдам викенд денови во 1 саат. а се почесто тогаш си идам....:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom