До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Епа еднаш се вратив за ручек у 2-3 а од вечерта беф излезен....така да имам неограничен излас :pos:

Insane напиша:
Абе јас ограничен сум ...
Хмм ... Па до кај 3 ми викаат дома да си дојдам .. али тоа би биле само зборови .. Според мене сум си неограничен пошто се враќам дома кога сакам .. А на сите што кажавте дека дома ви викаат враќај се кога сакаш .. вас родителите не ве сакаат бе .. тоа ти е како сакаш врати се сакаш не ебате ...

BTW walker_girl .. Ако не си останувала после 2 незнаеш дали е интересно или не .. мене па баш ми е поинтересно после 3 да киснам со друштвото негде ...

Ај уште еднаш прочитај ми го постот и примети го или па ај јас ќе го ставам и ќе ти болдирам

До 2 сум дома, и мислам дека е доволно :)
Сум задоцнувала... ама некако после 2 не е интересно.

Сигурно сум останувала, чим викам дека не ми било интересно, можеби и до денот се погодило, секогаш не е исто.

jas sum kopiiiilj i imam do 1 izlaaaaz :) :) :)
ali poso sum loser mnogu cesto i porano si idam :)

I jas do 1 imam izlez.

pa soznam nemam nekoj ogranicen izles...ama sepak do granici na normalata do 3 obicno ostanuvam a ako sedam u mallo do poise

Ја као родител на син ми/ќерка ми им давам излез. Им забранувам дома да си дојдат пред 1. Што е ова прибирање у ниедно време на полнок, да не можеме ја и мајка ти да завршиме нешто работа по дома. Судче мудче, треба да се запегла, доручек ручек за утре... пред 1 никако дома. :) Иначе for the record, неам деца.

Јас имам излез до 2...а ако сакам до подоцна,нема проблем,само треба да им кажам прво.Иначе ако не кажам кој ке ги слуша после:)

Па кога ќе излезам ако се вратам пред 4 ке се чудат што се дешава со менe :)
Излез: неограничен

Обично до 2.30-3.00
Им се имам јавено да им кажам дека ке закаснам, ама ке ми речат глеј да не ти прејде во навика,....женско си, секакви ги има...уф коа ке ми го кажат ова:vozbud:

imam neogranicen izlaz, najcesto sedam do 2 i pol - 3. Nekogas i pokasno si sedam, zavisi kade i so kogo sum...

Еј ми недостига оноа..Во 2:00 дома!!
Се вракам кога ќе ми се здосади,може тоа да е 2,3,4 али никогаш не сум се вратила после 5(освен еднаш)!

RealGirL напиша:
Еј ми недостига оноа..Во 2:00 дома!!
Се вракам кога ќе ми се здосади,може тоа да е 2,3,4 али никогаш не сум се вратила после 5(освен еднаш)!
Да да, заедно бевме тогаш...
Мене ќе ме скршеа од ќутек, не па тебе. :vozbud:

имам неограничен излез али обично се враќам дома околу 1 после тоа е досадно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom