Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го подржувам авторот и ми е интересна темата :) Исто така ДА тоа е затоа што сум како него... дебил, морон, идиот, џубре итн да не набројувам ова е чисто превантивно да ве поштедам од коментари :)

Бог да чува и да брани, децава стврано се за нигде. Ги воспитува ли некој, бре, им кажува ли што чини, што не чини. Као на пр. туѓ дневник - не фаќај

На овие девојчињава наши денес цел живот им се врти околу машки, мување, ебење и после зборување и оговарање на оваа тема. Колку е само патетично :facepalm:

Ај некој што го прочитал цело нека сподели за нас мрзливите highlights :D
HIGHLIGHTS:
СЕ МУВАВМЕ
УБАВ Е
ГО САКАМ
НЕ МИ СЕ СВИЃА
ДРУГАР МИ Е АЛИ СЕ СМУВАВМЕ
ПИЕВМЕ
МЕ ЗАЛАПА
:notworthy:

море, море, како не и било срам да пишува. ја кај прочитав две/три стр. се засрамив

А да прочитате бар две - три страници од мојот прв „пост“
или тема: Дневникот на Страшо Пинџур“ - во Историја.

епа прво мислеле дека земјата е коцка ама после некој оправал и докажал дека е круг, а имало хињаду како тебе кој сито како сега викаале земјата е коцка што има да оправаме ама после кога докажале дека е круг оп
Земјата е круг :) добар си и ти...

уште еднаш се покажа колку сме незрели да се чепка по туѓи работи и да се објавуваат и ништо чудно дневникот е да е измислен или намерно изгубен за да се стекне слава.Бидејќи младината сака да биде во центар пажња и макар било на сосема гаден начин.Се гледаат погрешни слики и се прима од ЅВЕЗДИ кои станале познати со објавување на страни од својот живот.Па така и ние видела жаба коњ се потковува па ајде и таа до каде ке идеме страшна работа:tapp:

Ми-зе-ри-ја:facepalm:

Имав другарка, истово и се случило во средно (јас после тоа ја запознав).

Далеку од тоа дека го оправдувам ама мора да се научат луѓето дека приватни работи се оставаат дома, не се носат во школо, работа или било каде, каде што има луѓе, поготово средношколци и спремни се да го искористат ова за момент внимание и/или да те направат мизерно да се чувствуваш.

Ваква глупост му се случи и на еден во теретана каде што идат другариве. Си пишувал дечкото во тефтер за тоа што вежбал, кој смрдел, кој бил дебел АМА еден ден го заборавил во соблекувална. Понатаму не треба да зборам што се случило со него.

Во глобала лош потег, лош...

П.С. Може „другарите/ките“ од дома и го здиплиле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom