Дневникот на една Македонска гејша

• Креатор на темата Креатор на темата Steam.
  • Време на започнување Време на започнување
Ваква глупост му се случи и на еден во теретана каде што идат другариве. Си пишувал дечкото во тефтер за тоа што вежбал, кој смрдел, кој бил дебел АМА еден ден го заборавил во соблекувална. Понатаму не треба да зборам што се случило со него.
.
Ова е за одбележување :pos:

Не ми е јасно зошто 2 пати се опишани истите настани само со подруги зборови.
П.С - Сакам "топлинки" како тие од Пејче и боксерици како од Филип. Планирам да си го симнам и Due Date. :LOL:

Не ми е јасно зошто 2 пати се опишани истите настани само со подруги зборови.
П.С - Сакам "топлинки" како тие од Пејче и боксерици како од Филип. Планирам да си го симнам и Due Date. :LOL:
Што има пишано за Due Date? Го препорачувам кога сакам да заебам некој :D

Искрено, престанав да читам после првата реченица, каде што видов ''незнам''.

Што има пишано за Due Date? Го препорачувам кога сакам да заебам некој :D
Ко ја викнал Пејче кај него дома в соба го гледале Due Date, не го догледала крајот ама сепак си заминала пресреќна оти се залапала со него. И да напоменам седела кај него од 3 - 7 часот.

Ко ја викнал Пејче кај него дома в соба го гледале Due Date, не го догледала крајот ама сепак си заминала пресреќна оти се залапала со него. И да напоменам седела кај него од 3 - 7 часот.
А јас глуп го избришав од компјутер :tapp: Чик магнет бил филмот...

После 4 часа и ја би ја залапал само да си иде :notworthy:

:pos:

Абе кај ќе ја сакаат оваа дечковци, им купува магнети за фрижидер. Немој да ме јебеш.

Мислам дека некој само сака да и наштети на девојката. Не ми се верува дека на денешно време некој пишува у тетратка. Ги мрзи компјутер да вклучат, а не да пишуваат со пенкало.

Погледнав првата страна. Ебате дневникот. Мојот дневник од основно беше цел посветен на (бе)смислата на животот, а не на вакви тривијални работи како што е мување и драпање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom